Σε... τροχιά σύγκρουσης βρέθηκε ένα μεγάλο φέρι μποτ με ένα μικρότερο τουριστικό σκάφος στην Ίμπιζα. Οι περισσότεροι επιβάτες κατάφεραν να συγκρατήσουν των πανικό τους, πλην μιας γυναίκας που προτίμησε να πηδήξει στη θάλασσα για να σωθεί.

Το να επιβαίνεις σε ένα φέρι μποτ και να βλέπεις ένα άλλο μεγαλύτερο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα καταπάνω σου, σίγουρα δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα στον κόσμο. Το διαπίστωσαν οι επιβάτες δύο πλοίων στην Ίμπιζα, νομίζοντας για αρκετά λεπτά ότι η σύγκρουση των δύο σκαφών είναι αναπόφευκτη.

Τελικά, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τα δύο φέρι έφτασαν με ασφάλεια στον προορισμό τους. Μία επιβάτις ωστόσο δεν άντεξε το έντονο στρες και προτίμησε να πηδήξει στη θάλασσα για να σωθεί... Η γυναίκα διασώθηκε άμεσα και είναι καλά στην υγεία της, αν και οι ισπανικές αρχές δεν δημοσιοποίησαν τα στοιχεία της.

Η αγωνιώδης προσπάθειά της να σωθεί καταγράφηκε σε βίντεο που έχει γίνει viral.

Το παρολίγον ατύχημα σημειώθηκε στην "πολυσύχναστη" διαδρομή ανάμεσα στην Ίμπιζα και το νησί Φορμεντέρα. Οι λιμενικές αρχές διέταξαν έρευνα για το συμβάν, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο καπετάνιος του ενός φέρι απολύθηκε επειδή έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών.

Πηγή: news247.gr