Σάλο θα προκαλέσουν οι δηλώσεις συγγενικού προσώπου της Ζωής Λάσκαρη στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Η Ζωή ήταν ένας άνθρωπος αρκετά ευχάριστος άνθρωπος με χιούμορ και με το χαμόγελο στο στόμα. Ήταν άνθρωπος που θα έβγαζε το βρακί για να στο δώσει, τόσο καλός άνθρωπος, γινόταν θυσία για τους πάντες και τα πάντα. Δεν είχε εγωισμούς. Η Μάρθα είναι σαν τη Ζωή γιατί η Μαρία Ελένη δεν είναι δοτική αλλά αρπακτική. Η Μάρθα έκλαιγε για τη μάνα της κι άλλη πήγαινε και έπαιρνε τα πράγματα, μα είναι ντροπή. Εγώ δεν είχα ποτέ διαμάχη με τη Μαρία Ελένη αλλά είναι μονοφαγάς, τα θέλει όλα δικά της», δήλωσε ο ξάδελφος της Ζωής Λάσκαρη, Ανδρέας Κουρούκλης.

Όσο για το αν ισχύει ότι η περιουσία μοιράστηκε στα δύο όπως δήλωσε ο πρόσφατα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο κύριος Κουρούκλης είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Τρίχες κατσαρές. Οι 360.000 που υπήρχαν στο σπίτι πού πήγαν; Τα έφαγε με την κυρία τάδε που βγαίνει μαζί της, φιλενάδα του τι είναι; Τα λεφτά αυτά ποιος τα πήρε; Η Μαρία Ελένη και ο Λυκουρέζος γιατί η οικονομική του κατάσταση δεν είναι πολύ ανθηρή».

Και συνέχισε: «Υπήρχε πιθανότητα να πει η Ζωή ότι η Μάρθα και η Ζένια θα μείνουν στο σπίτι της και θα έφερνε κάποιος αντίρρηση; Θα του έκοβε τη γλώσσα και τα πόδια. Εκεί σε αυτό το σπίτι υπήρχε μόνο η Ζωή. Ότι έλεγε εκείνη έπρεπε να γίνει. Η Μάρθα είναι εκείνη που θέλει όσο το δυνατόν συντομότερα να πουληθεί το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη για να ξεκαθαριστεί η διαμάχη και τα εξώδικα. Η Μάρθα ζει με τη σύνταξη του Βλάσση, δεν έχει άλλους πόρους. Η Μάρθα είναι πρόβατο, χωρίς πονηριά και χωρίς το συναίσθημα της συμφεροντολογίας (…)».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook