Ο Λάζαρος Βαρδάκης μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον ΑΟΧ/Κισσαμικό έκανε το άλμα στην καριέρα του με την ένταξή του στο προπονητικό επιτελείο του Αρη. 

Ο νεαρός προπονητής φυσικής κατάστασης, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του αναλαμβάνοντας τον ρόλο του υπευθύνου μετρήσεων στους “κίτρινους”.

Η χανιώτικη ομάδα αναφερόμενη σε αυτόν με άκρως κολακευτικά λόγια τον ευχαριστεί για τη διετή παρουσία του και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τον προπονητή φυσικής κατάστασης Λάζαρο Βαρδάκη για την προσφορά του, τη μεθοδικότητα και την ποιότητα της δουλειάς του, στα δύο χρόνια παρουσίας του στο τεχνικό επιτελείο.

Τον συγχαίρουμε για το άλμα που έκανε στην προπονητική του καριέρα με την ένταξή του στο τεχνικό επιτελείο του Αρη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Είμαστε υπερήφανοι, που μετά τη διετή παρουσία του στην ομάδα μας μπόρεσε να ενταχθεί στο επιτελείο ενός εκ των μεγαλύτερων συλλόγων της Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook