Μυρωδάτη συνταγή για το τραπέζι

Υλικά για 2-4 άτομα

12 αρνίσια παϊδάκια
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
400 γραμμάρια ντομάτες κομμένες σε κύβους
3 κουταλιές της σούπας ελιές Καλαμών
4 κουταλιές της σούπας πράσινες γεμιστές ελιές με πιπεριά
50 γραμμάρια λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
150 γραμμάρια ψητές κόκκινες πιπεριές στραγγισμένες
100 γραμμάρια αγκινάρες τουρσί στραγγισμένες
Φύλλα μαϊντανού

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  • Μαγειρεύετε τα παϊδάκια 4- 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
  • Χαμηλώνετε την εστία στο μέτριο. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο τηγάνι ανακατεύοντας για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει.
  • Προσθέτετε τις ντομάτες, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, τις ελιές, τις αγκινάρες, τις λιαστές ντομάτες και μαγειρεύετε, ανακατεύοντας ανά διαστήματα, για 3 λεπτά.
  • Ξαναβάζετε τα παϊδάκια στο τηγάνι και μαγειρεύετε για 2 λεπτά.
  • Πασπαλίστε με μαϊντανό και σερβίρετε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook