Μυρωδάτη συνταγή για το τραπέζι
Υλικά για 2-4 άτομα
12 αρνίσια παϊδάκια
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
400 γραμμάρια ντομάτες κομμένες σε κύβους
3 κουταλιές της σούπας ελιές Καλαμών
4 κουταλιές της σούπας πράσινες γεμιστές ελιές με πιπεριά
50 γραμμάρια λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
150 γραμμάρια ψητές κόκκινες πιπεριές στραγγισμένες
100 γραμμάρια αγκινάρες τουρσί στραγγισμένες
Φύλλα μαϊντανού
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
- Μαγειρεύετε τα παϊδάκια 4- 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Χαμηλώνετε την εστία στο μέτριο. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο τηγάνι ανακατεύοντας για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει.
- Προσθέτετε τις ντομάτες, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, τις ελιές, τις αγκινάρες, τις λιαστές ντομάτες και μαγειρεύετε, ανακατεύοντας ανά διαστήματα, για 3 λεπτά.
- Ξαναβάζετε τα παϊδάκια στο τηγάνι και μαγειρεύετε για 2 λεπτά.
- Πασπαλίστε με μαϊντανό και σερβίρετε.