H βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε χθες τη Γεωργιούπολη Αποκορώνου, όπου συζήτησε με επαγγελματίες του τουρισμού και ξενοδόχους. 

Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε στρατηγικό σχεδιασμό για τον τουρισμό. Αυτό σε συνδυασμό με την υψηλή φορολόγηση  και την έλλειψη υποδομών, έπληξαν την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι η ΝΔ θα επενδύσει στην βελτίωση της ποιότητα των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών, στη σύγχρονη προβολή της χώρας μας, στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου με εναλλακτικές μορφές τουρισμού και  στην μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων για την διαρκή αναβάθμιση των τουριστικών καταλυμάτων και τη βελτίωση των υποδομών. «Στόχος την επόμενη φορά που θα είμαι εδώ να πούμε, ναι τα καταφέραμε!» είπε.

Νωρίτερα η Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε το ιστορικό χωριό Κουρνάς, το οποίο είναι γνωστό για την πανέμορφη φυσική του λίμνη. Η πρώην υπουργός επισήμανε ότι ο Κουρνάς έχει το χειρότερο οδικό επαρχιακό δίκτυο ενώ διαθέτει απίστευτες προοπτικές ανάπτυξης και πρόσθεσε ότι η βελτίωση των υποδομών των Χανίων είναι για τη ΝΔ προτεραιότητα.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook