Ο Πλατανιάς μετά την αποχαιρετιστήρια δήλωση του Γιώργου Κόλτζου από την Κ19 εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αφήνει στο τέλος αιχμές για τον νεαρό τεχνικό.

Από τη χανιώτικη ομάδα σχολιάζεται το γεγονός ότι στο "αντίο" του ο πρώην προπονητής της Κ19 δεν ευχαρίστησε τον τεχνικό διευθυντή, τον προπονητή και τον γενικό αρχηγό.

Στην ανακοίνωση, επίσης, τονίζεται ότι ο Γ. Κόλτζος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει για να αναλάβει είτε ομάδα Γ' Εθνικής, είτε Football League. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θα ήθελε να ενημερώσει ότι: την Πέμπτη 13/6/19 ο προπονητής της Κ19, Γιώργος Κόλτζος, συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη.

Εξέφρασε την επιθυμία να μην παραμείνει στην ομάδα μας, καθώς στόχος του είναι να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ως πρώτος προπονητής σε ομάδα είτε της Γ’ Εθνικής, είτε της Football League.

Επιθυμία που έγινε σεβαστή από τη διοίκηση της ΠΑΕ, τον τεχνικό διευθυντή, τον προπονητή, Γιάννη Τάτση, και τον γενικό αρχηγό, Δημήτρη Μαθιουλάκη, τους οποίους πάντως ο κ.Κόλτζος μάλλον ξέχασε να αναφέρει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του…».


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook