Έκκληση κάνει η οικογένεια του Κοσμά Κακούρη, σε όποιον γνωρίζει κάτι προκειμένου να βρεθεί ο νεαρός, ο οποίος αναζητείται από το βράδυ της Παρασκευής

Τελευταία ενημέρωση: 14.30

Πρόκειται για τον Κοσμά Κακούρη που εξαφανίστηκε στην περιοχή του Καβροχωρίου του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.

Ελπίδα ήρθε να δώσει το σχόλιο κάποιας φίλης του Κοσμά, κάτω από την ανάρτηση για την εξαφάνιση του, καθώς η κοπέλα έγραψε ότι ο 20χρονος, ήταν ενεργός στο snapchat το απόγευμα το Σαββάτου και μάλιστα από ότι φαίνεται βρισκόταν στο Καβροχώρι. Ωστόσο, από ότι φαίνεται ο Κοσμάς είχε αφήσει το κινητό του στο σπίτι και η μητέρα του ήταν εκείνη που έψαχνε το κινητό του στην προσπάθεια της να, βρει κάποιο στοιχείο για τους λόγους εξαφάνισης του, οπότε και για αυτό φάνηκε ''ενεργός''. 

Πάντως στο Ηράκλειο έχει ξεκινήσει μεγάλη κινητοποίηση για την ανεύρεση του Κοσμά, τόσο από άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, όσο και από Πυροσβέστες, ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, εθελοντές αλλά και κλιμάκιο από το ''Χαμόγελο του παιδιού". Αξίζει να σημειωθεί ότι έει σηκωθεί και drone της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ηρακλείου. 

Οι οικείοι του έχουν απευθυνθεί στην αστυνομία, δηλώνοντας την εξαφάνισή του ενώ και μέσα από τα social media απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Σε ανάρτηση συγγενούς στο Facebook, σε σχόλιο που συνοδεύει την φωτογραφία που δημοσιεύτηκε για διευκόλυνση των ερευνών αναφέρεται: "Κοσμάς Κακούρης, 20 χρονών τον αναζητάμε από χθες το βράδυ 21:00 στην περιοχή, του Καβροχωρίου. Υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες ότι εθεάθη χθες στις 21:30 στην περιοχή ''κάμπος'' του Καβροχωρίου. Ο Κοσμάς σπουδάζει στην Αγγλία και ήρθε πριν δύο μέρες στο Καβροχώρι όπου προσφάτως μετοίκησε και διαμένει η μητέρα του ΕΔ. Θερμή παράκληση αν έχετε κάποια πληροφορία να ειδοποιήσετε τις αρχές . Ευχαριστούμε !"