Δείτε βίντεο και φωτογραφίες – Δεν έστησε τον γαμπρό η νύφη, που έφτασε στην ώρα της στην εκκλησία – Αντώνης Σαμαράς, Μαρέβα Μητσοτάκη, Δημήτρης Αβραμόπουλος και πολλοί άλλοι στους Αγίους Ισιδώρους του Λυκαβηττού

Σήμερα γάμος έγινε για τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού, που ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου, στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Η τελετή ήταν προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα, σε στενό κύκλο, με μόλις 100 καλεσμένους, στενούς συγγενείς και φίλους του ζευγαριού.

Η νύφη έφτασε στην ώρα της, χωρίς να στήσει τον γαμπρό: 

Λίγο πριν από τις 6 έφτασε στους Αγίους Ισιδώρους ο Βασίλης Κικίλιας με τον κουμπάρο του Ηλία Καντζούρη. 

Κουμπάροι ήταν το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο Ηλίας αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο, είναι προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ η σύζυγός του Έμη είναι μητέρα των δύο παιδιών τους, του Αλεξάνδρου και του Φώτη και καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού.

Λίγο πριν από τις 6 έφτασαν οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Ο αδερφός τους Μάξιμος συνόδευσε την νύφη στην εκκλησία.

Νωρίτερα είχαν φτάσει στο γραφικό εκκλησάκι οι γονείς του ζευγαριού.

Οι γονείς του Βασίλη Κικίλια

Οι γονείς της Τζένης Μπαλατσινού

Μεταξύ των καλεσμένων του ζευγαριού ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του Κρίστι Τσοκαλακάκη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Στέλιος Παρλιάρος, η Ευγενία Μανωλίδου και άλλοι.


Το πρωί της ημέρας του γάμου της, η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε να ανεβάσει στα Stories του Instagram το δοκίμιο «Wear sunscreen», με συμβουλές προς τους νέους, που γράφτηκε το 1997 από την αρθρογράφο Μέρι Σμιτς, στην εφημερίδα Chicago Tribune και που το 1999 έγινε τραγούδι από τον Μπαζ Λούρμαν, με τίτλο «Everybody’s free».

Λίγες ώρες πριν το γάμο, η νύφη ανέβασε στο Instagram τα παπούτσια της, του οίκου Alessandro Rossi, στη σόλα των οποίων έχει γράψει τα ονόματα των ανύπαντρων φιλενάδων της, τηρώντας το έθιμο: 


Ο γάμος του Βασίλη Κικίλια και τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. και της Τζένης Μπαλατσινού γίνεται στους Αγίους Ισιδώρους στο εκκλησάκι του Λυκαβηττού, που είναι μέρος προσευχής και κατάνυξης και για τους δύο και το επισκέπτονται πολύ συχνά.

Το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού είναι δημιουργία του Οίκου Zeus + Δione, της Μαρέβας Γκαμπρόφκσι Μητσοτάκη, όπως αποκάλυψε η ίδια η νύφη με αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα. Πληροροφίες αναφέρουν πως θα είναι σε απόχρωση του μπεζ, με ανοιχτή πλάτη και κλειστό ντεκολτέ.Το κουστούμι του γαμπρού Βασίλη Κικίλια, όπως επίσης είδαμε στο Instagram, είναι από τον Οίκο ραπτικής Κούρλας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook