Τις μέρες αυτές κάποιοι ταξιτζήδες στη Θεσσαλονίκη κατηγορήθηκαν, με αφορμή τα περιστατικά της μη έκδοσης αποδείξεων πληρωμής στους πελάτες. Όμως όπως λέει και ο λαός, όλα τα δάκτυλα δεν είναι ίδια…

Έτσι λοιπόν, ένας συνάδελφός τους, πάντα στη Θεσσαλονίκη, έδωσε μαθήματα ανθρωπιάς, όταν μία κοπέλα πελάτης ξέχασε στο πίσω κάθισμα το πορτοφόλι της. Η λεπτομέρεια είναι ότι αυτό περιείχε 5.200 ευρώ. Κόντρα σε όσα θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, ο επαγγελματίας χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε αμέσως…

Με βάση το ρεπορτάζ του thestival.gr το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης. Στο ταξί μπήκαν δύο γυναίκες από την λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας και τις άφησε στο στο κέντρο. Λίγο αργότερα είδε ότι η μία είχε ξεχάσει το πορτοφόλι της. Θέλοντας να βρει κάποιο στοιχείο επικοινωνίας άνοιξε το πορτοφόλι και είδε ότι ήταν γεμάτο από χρήματα. Ειδοποίησε το κέντρο της εταιρείας ταξί άμεσα.

Η γυναίκα είχε ειδοποιήσει την Άμεση Δράση και από εκεί ενημερώθηκαν όλες οι εταιρείες ταξί για την απώλεια. Ο οδηγός ταξί μετέβη στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου και παρέδωσε το πορτοφόλι στην ιδιοκτήτριά του.

Η γυναίκα ευχαρίστησε τον οδηγό ταξί και του έδωσε μάλιστα ένα χρηματικό ποσό δώρο για την πράξη του. Είχε μαζί της το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για μία σημαντική αγορά που επρόκειτο να κάνει.

thestival.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook