Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία που οργάνωσαν οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Φοιτητές , μαθητές , νέοι εργαζόμενοι βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν λίγο πριν το τέλος των εξετάσεων και της εξεταστικής, να πάρουν μια ανάσα από τη δουλειά, ανανεώνοντας το ραντεβού τους ώστε με πείσμα να δοθεί η μάχη των βουλευτικών εκλογών που έχουμε μπροστά μας, μια μάχη που αφορά συνολικά τη νεολαία, αφού ισχυροποιώντας το ΚΚΕ , ενισχύεται η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και οι αγώνες για τα δικαιώματά της.

Η βραδιά ξεκίνησε με ροκ και έντεχνα τραγούδια από το Μάνο Παπαδάκη και το συγκρότημα του, όπου ευχαρίστησε την ΚΝΕ για την πρόσκληση και ξεσήκωσε τους νέους που παραβρέθηκαν στην συναυλία.

Ακολούθησε πολιτική ομιλία με την Αφροδίτη Μπόμπολη , μέλος του Γραφείου του Κ.Σ. της ΚΝΕ, όπου απεύθυνε κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ από όλους τους νέους και τις νέες, να δυναμώσουν το ΚΚΕ, να ψηφίσουν ανυπόταχτα και ανατρεπτικά, γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη ψήφος που μετράει αφού την επόμενη μέρα των εκλογών, που όλα τα προβλήματα θα είναι εδώ, και θα χρειαζόμαστε ένα πιο δυνατό ΚΚΕ για πιο μαχητικούς αγώνες ενάντια στο σύστημα, στην ΕΕ, στις κυβερνήσεις που το υπηρετούν.

Στην συνέχεια ακολούθησε ροκ συναυλία, από τους “THE STAKES” με χορό και κέφι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook