Ενα βίντεο- ντοκουμέντο για το έγκλημα στο Γουδί. Σε αυτό, εμφανίζεται η μητροκτόνος να σέρνει τη σορό της μητέρας της, την οποία είχε τυλίξει σε μία κουβέρτα.

Η 68χρονη σκότωσε τη μητέρα της το πρωί του Σαββάτου, προκαλώντας της ασφυξία και στη συνέχεια την έδεσε, την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την παράτησε στο πεζοδρόμιο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι στο οποίο ζούσαν μαζί στο Γουδί. Στην αστυνομία, μετά τη σύλληψή της, η μητροκτόνος είπε ότι προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη προκειμένου να απαλλάξει τη μητέρα της από μαρτύριό της, επειδή έπασχε από άνοια.

Το βίντεο- ντοκουμέντο του Open

Ηταν στις 16:52, το απόγευμα του Σαββάτου, όταν- σύμφωνα με το βίντεο που αποκάλυψε το Open- η 68χρονη εμφανίστηκε στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου στο Γουδί, να σέρνει με μεγάλη δυσκολία την κουβέρτα στην οποία ήταν τυλιγμένη η σορός της 92χρονης μητέρας της. Διερχόμενοι την παρακολουθούσαν με απορία να αφήνει αυτό που έσερνε στην οδό Σινώπης, δίχως να μπορούν να φανταστούν ότι μέσα στην κουβέρτα ήταν τυλιγμένος ένας νεκρός άνθρωπος.

Δύο λεπτά αργότερα, η 68χρονη επέστρεψε και πλησίασε έναν άνδρα, ο οποίος την παρακολουθούσε. Εκτιμάται ότι τον γνώριζε και προσπάθησε να του αποσπάσει την προσοχή. Η 68χρονη παρέμεινε στο σημείο για περίπου 5 λεπτά, παρακολουθώντας τι συνέβαινε. Οταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί, τους είπε ότι άφησε στο σημείο τη μητέρα της επειδή δεν είχε δύναμη να την απομακρύνει περισσότερο από το σπίτι της. Ομολόγησε τη δολοφονία, λέγοντας ότι σκότωσε τη μητέρα της κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία. Η 68χρονη, μητέρα δύο παιδιών, θα απολογηθεί την Τρίτη στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook