Ο ιδιοκτήτης του χωραφιού είδε το πτώμα αργά το απόγευμα και ειδοποίησε τςι αρχές – Έρευνες σε εξέλιξη για τις συνθήκες θανάτου του αγνώστου και ταυτοποίησης της σορού

Τελευταία ενημέρωση: Ταυτοποιήθηκε η σορός (δείτε εδώ)

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές της Χερσονήσου, καθώς λίγο πριν τις 20:00 πολίτης κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας οτι εντόπισε πτώμα σε αγροτεμάχιο.

Ο καλών, σοκαρισμένος είπε στους αστυνομικούς οτι όταν πήγε στο χωράφι του, στις Γούρνες, είδε το πτώμα ενός αγνωστου ατόμου (πληροφοριες αναφέρουν οτι ανήκει σε άντρα).

Δύναμη της αστυνομίας από το ΑΤ Χερσονήσου έσπευσε στο σημείο που υπέδειξε ο καλών, ενώ ειδοποιήθηκε και ιατροδικαστής που θα πραγματοποιήσει την πρώτη αυτοψία στο χώρο, προσπαθώντας να διαγνώσει τις συνθήκες θανάτου του αγνώστου.

Οι πρώτες πληροφορίες, που ωστόσο δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως ασφαλείς, αναφέρουν οτι ο θάνατος του αγνώστου δεν αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει λίστες αγνοουμένων, εξετάζοντας αν η σορός ανήκει σε κάποιον του οποίου είχε δηλωθεί η εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook