Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι οτι το πτώμα που εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας από κάτοικο σε χωράφι ανήκει σε αγνοούμενο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός που εντοπίστηκε αργά το απόγευμα σε χωράφι στις Γούρνες Ηρακλείου ανήκει στον 82χρονο Νίκο Δερμιτζάκη., τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί το  μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Ο 82χρονος, μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, είχε έρθει για διακοπές μαζί με τον γιο του, στις Γούρνες. Την περασμένη Κυριακή, όταν ο γιος του  ξύπνησε είδε την πόρτα του δωματίου που διέμεναν ανοιχτή και τον πατέρα του άφαντο. Αφού τον αναζήτησε για ώρες δίχως αποτέλεσμα, κατέφυγε στις αστυνομικές αρχές και δήλωσε την εξαφάνισή του. 

Σήμερα, λίγο πριν τις 20:00, κάτοικος της περιοχής, εντόπισε το πτώμα ενός άνδρα στο χωράφι του και στο σημείο έσπευσε δύναμη της αστυνομίας και ιατροδικαστής. Από την αρχή, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε “λίστα” αγνοουμένων, εξετάζοντας αν η σορός ανήκει σε κάποιον του οποίου είχε δηλωθεί η εξαφάνιση.

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι οτι το πτώμα μπορεί να ανήκει σε αγνοούμενο και σύντομα ήρθε και η ταυτοποίηση της σορού από την αστυνομία και οτι αυτή ανήκει στον 82χρονο Νίκο Δερμιτζάκη

(o 82χρονος Νίκος Δερμιτζάκης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook