Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο θερινό δημοτικό θέατρο “Πύλη Βηθλεέμ”.

Η θεατρική παράσταση “Ο κύριος Κοκοδούλης μαθαίνει για την κυκλοφοριακή αγωγή” από την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών / Τ.Δ. Ηρακλείου, το Σύλλογο Πολιτικών Υπαλλήλων Κρήτης του Υ.Δ.Τ. και του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας “Ο ΤΑΛΩΣ”.

Πρωταγωνιστές του θεατρικού έργου ήταν παιδιά συναδέλφων μας, τα οποία ενσαρκώνοντας ρόλους σωστής κυκλοφοριακής συμπεριφοράς διέδωσαν μηνύματα εκτίμησης και σεβασμού των λοιπών χρηστών των οδών.

Στην προσπάθεια αυτή αξίζει να σημειωθεί το ενδιαφέρον που έχει ήδη εκδηλωθεί από πολιτιστικούς συλλόγους του νομού μας, οι οποίοι ζήτησαν να εντάξουν τη συγκεκριμένη θεατρική παράσταση στο πλαίσιο των πολιτιστικών δρώμενων κατά θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων για την περιοχή τους.

Τα σωματεία μας θα ήθελαν να συγχαρούν δημόσια αλλά και να ευχαριστήσουν τη συγγραφέα Έλενα Δοριάκη για το μεράκι της αλλά και την άοκνη προσπάθεια που καταβάλλει να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της μέσω της θεατρικής αυτής παράστασης που βασίζεται στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο της, αλλά και για την αγάπη που έχει για τα παιδιά.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τη σχολή χορού του Θανάση Μαυρόκωστα που πλαισίωσαν μουσικοχορευτικά την εκδήλωση.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook