Δρυμεία κριτική από τα μέλη  της παράταξης “Νέα Εποχή”, αναφορικά με τις δηλώσεις του νυν Αντιδημάρχου και εκ νέου δημοτικού συμβούλου του δήμου Πλατανιά, Εμμανουήλ Σολιδάκη, για την γέφυρα του Κερίτη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον διαβάσαμε τις… πανηγυρικές δηλώσεις του νυν Αντιδημάρχου και εκ νέου Δημοτικού σύμβουλου του Δήμου Πλατανιά, κ.Εμμανουήλ Σολιδάκη.

Ξεχωρίσαμε δυο τοποθετήσεις του τις οποίες εδώ και καιρό είχε καυτηριάσει και τονίσει ο συνδυασμός μας  «Νέα Εποχή», τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά.

Πρώτον, το γεγονός ότι ο ίδιος κρυβόταν πίσω  από την κατασκευή της αυτοσχέδιας διάβασης στον Κερίτη και μάλιστα κατά δική του δήλωση  με δικά του έξοδα(;). Μέχρι τώρα τόσο ο ίδιος όσο και η δημοτική αρχή κρυβόταν πίσω από την ανωνυμία, αλλά πλέον οι μάσκες έπεσαν.

Και όσο και αν προσπαθεί ο κ.Σολιδάκης να υποστηρίξει ότι η ενέργεια αυτή δεν ήταν προεκλογικό τέχνασμα, δυστυχώς δεν μπορεί πείσει ούτε καν τον πλέον αδαή δημότη μας, καθώς είχε εξ’ αρχής  φροντίσει η κίνησή του αυτή να γίνει γνωστή σε όλους τους ψηφοφόρους του Δήμου. Κανείς δεν ξεχνάει άλλωστε, ότι φρόντισε παραμονές των δημοτικών εκλογών να γίνει  και η ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου περάσματος.

Επίσης αυτό που εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, επιβεβαιώνοντας σε όλους τους τόνους όσα καταλογίζαμε στη Δημοτική αρχή προεκλογικά, είναι ότι ο κ.Σολιδάκης, κατά τη προσφιλή του συνήθεια θεωρεί εαυτόν υπεράνω Νόμων και Αρχών, παραμερίζοντας ακόμα και τον ίδιο τον Δήμαρχο Γ.Μαλανδράκη, ο οποίος αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά περίτρανα ότι παραμένει «αλυσοδεμένος» στις διαθέσεις και τις αποφάσεις των Αντιδημάρχων του, αποδεχόμενος χωρίς δεύτερη κουβέντα κάθε ενέργεια του επί 9 χρόνια (στην παρούσα περίπτωση) Αντιδημάρχου του, ο οποίος αρέσκεται πάντα να ενεργεί με γνώμονα προσωπικά κριτήρια και συμφέροντα.

Σαν  Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Πλατανιά δεν έχουμε παρά να… συγχαρούμε τον κ.Σολιδάκη για το… κατόρθωμά του να αφήσει για χρόνια ασυντήρητη την ιστορική γέφυρα του Κερίτη με αποτέλεσμα την κατάρρευσή της και στη θέση της να κατασκευάσει μια παράνομη χωρίς ασφάλεια γέφυρα. Τουλάχιστον τώρα όλοι και επισήμως γνωρίζουν…

Υποσχεθήκατε ασφαλώς , ότι αν σας εμπιστευτούν οι δημότες ,θα είστε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί. Ότι θα διορθώσετε τις αδικίες που κάνατε και ότι δε θα κάνετε τα λάθη του παρελθόντος. Δεν ακούσαμε όμως να πείτε ότι θα σταματήσετε να λέτε ψέματα στους δημότες. Βέβαια έχετε ένα άλλοθι ,ότι αυτοί αποφάσισαν….

Το δεύτερον που καλούμαστε να σχολιάσουμε είναι η ανοιχτή στήριξη του κ.Σολιδάκη προς τον κ.Ιωάννη Κασσελάκη ο οποίος προαλείφεται ως υποψήφιος Βουλευτής Χανίων με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Προφανώς και αποτελεί δικαίωμα του κ.Σολιδάκη να στηρίζει όποιον επιθυμεί, ωστόσο το γεγονός αυτό επαληθεύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους λόγους για τους οποίους η «Νέα Εποχή» αποφάσισε να διαγράψει τον κ.Κασσελάκη μετά από την αντιπαραταξιακή συμπεριφορά και τον υπόγειο «πόλεμο» που έκανε στον συνδυασμό  μας προεκλογικά κι ενώ ήταν εν ενεργεία Δημοτικός σύμβουλος Πλατανιά με την παράταξή μας. 

Για τον κ.Κασσελάκη από τον οποίο οι δημότες περιμένουν ακόμα μια έντιμη απάντηση (αλήθεια τι θα μπορούσε να επικαλεστεί;) φαίνεται πως εκτός από καλός γιατρός είναι και εξίσου καλός «μάγειρας» καθώς καθ’ όλην την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών ενεργούσε βάσει σχεδίου με στόχο την προσωπική του ανάδειξη παραμερίζοντας κάθε ίχνος ηθικής και αξιοπρέπειας.   Το πρώτο μέρος του σχεδίου του φαίνεται πως πέτυχε (υπονομεύοντας την παράταξής μας), αν πετύχει και το δεύτερο δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε όσους τον επιλέξουν για να συμπεριληφθεί ως υποψήφιος στις Εθνικές εκλογές για να εκπροσωπήσει τον λαό. Πριν την όποια απόφαση κύριοι δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τους δημότες του Πλατανιά. Αυτοί ξέρουν…

Υ.Γ.: Η αλήθεια μπορεί να είναι κουτσή, αλλά φτάνει πάντα στην κορφή!

Η Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Πλατανιά,

Παράταξη Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά «Νέα Εποχή”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook