Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός γνωστοποίησε τη συνέχιση συνεργασίας με την εταιρία "Sport Saller Greece", η οποία αναλαμβάνει την ένδυση της ομάδας και για τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για τον τρίτο χρόνο συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού πρώτη φορά ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ντύθηκε με "Saller" τη σεζόν 2017-18.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ομάδα μας με ιδιαίτερη χαρά γνωστοποιεί τη συνέχιση της συνεργασίας με την εταιρία "Sport Saller Greece", για την ένδυσή της και για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η συνεργασία της ομάδας μας με τη "Sport Saller Grecce" βαδίζει πλέον στην τρίτη σεζόν, έχοντας ξεκινήσει από την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. 

Ευχαριστούμε την εταιρία και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπό της στην Ελλάδα, κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, για την άψογη συνεργασία που έχουμε αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε να συνεχιστεί με περισσότερες επιτυχίες για την ομάδα μας.

Η ίδρυση της εταιρίας "Saller" έγινε το 1972 από τον καθηγητή ποδοσφαίρου Richard Saller. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στη Γερμανία, η οποία έχει αναλάβει το ντύσιμο δεκάδων συλλόγων από διάφορα αθλήματα στη Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια η "Saller" έχει διεισδύσει στην Ελλάδα και η ομάδα μας είναι μία από αυτές που έχουν εμπιστευτεί την εταιρία για την ένδυσή τους.