Ο Δημήτρης Φραγκάκης για τη συμμετοχή τους στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ως υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ

Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, και ο Δημήτρης Φραγκάκης, ως υποψήφιος βουλευτής Χανίων της ΝΔ, με δήλωσή του ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη που τον συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Παράλληλα ο κ. Φραγκάκης εκφράζει τις ανησυχίες, το όραμα και την ανάγκη που τον ώθησαν να συμμετέχει στις εθνικές εκλογές, ζητώντας την ψήφο των Χανιωτών.

Στη δήλωσή του κ. Φραγκάκης σημειώνει:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε να είμαι Υποψήφιος Βουλευτής Χανίων. Θα βάλω τα δυνατά μου να ανταποκριθώ στην ευθύνη και στις προσδοκίες των πολιτών για να καταφέρουμε όλοι μαζί την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχουμε ανάγκη.

Θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις Εθνικές εκλογές. Με την ενεργό συμμετοχή μου στην πολιτική θέλω να εκπροσωπήσω και την δική μου γενιά αλλά και τους νεότερους και τους μεγαλύτερους σε ηλικία συμπολίτες μας που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την κρίση. Βάζω τα δυνατά μου για να δούμε καλύτερες μέρες εμείς και τα παιδιά μας, για να έχουν μία καλύτερη ζωή οι νεότερες γενιές και οι ηλικιωμένοι μας. Βάζω τα δυνατά μου για να ανταποδώσω στον τόπο μου, τα Χανιά, όσα εκείνος μου προσφέρει.

Στις επερχόμενες εκλογές βάζουμε όλοι μαζί τα δυνατά μας για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Για να αποκτήσουν τα Χανιά όσα πραγματικά τους αξίζουν. Πιστεύω στις δυνατότητες του τόπου μας και των ανθρώπων του και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.