Το μήνυμα της Έλβης Στασσίνου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά

“Μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε” υποστηρίζει η υποψήφια βουλευτής Χανίων, Έλβη Στασσίνου μετά την ανακοίνωση της καθόδου της στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Η κα Στασσίνου καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν συνειδητοποιημένα και να γνωρίζουν αν αυτά που υπόσχεται κάθε κόμμα μπορούν να υλοποιηθούν ή όχι, διαβεβαιώνοντας ότι το πρόγραμμα της ΝΔ είναι προσεκτικά μελετημένο και σχεδιασμένο σε όλους τους τομείς.

Εκφράζει την πεποίθηση ότι η χώρα θα τα καταφέρει και υποστηρίζοντας ότι “κλειδί” σε αυτό το στοίχημα είναι η ενότητα όλων για το καλό της Ελλάδας.

Ακολουθεί το μήνυμα της υποψήφιας βουλευτού Έλβης Στασσίνου καθώς και ένα βίντεο με το οποίο η ίδια συστήνεται στους πολίτες

“Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που θα είμαι υποψήφια βουλευτής Χανίων, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Από τα φοιτητικά μου χρόνια, παρέμεινα σταθερή στην παράταξη μας, παρά τις δύσκολες στιγμές και τους κλυδωνισμούς που έπρεπε να αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Δεν δίστασα να συμμετέχω χωρίς δεύτερη σκέψη στην πιο δύσκολη εκλογική αναμέτρηση του έτους 2015. Πιστεύω στις αρχές και στο καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο ανταποκρίνεται καταλληλότερα στο ευρωπαϊκό ιδεώδες.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το πρόγραμμα μας, το οποίο είναι άριστα μελετημένο, θα οδηγήσει στην σταδιακή ανάπτυξη, με νέες δουλειές, οι οποιες θα είναι αποτέλεσμα μείωσης της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών.

Σε ένα κοινωνικό κράτος για όλους τους πολίτες, που θα στηρίξει πανω από όλα την ελληνική οικογένεια. Γιατί θέλουμε τους Έλληνες στην πατρίδα μας και όχι μετανάστες σε άλλες χώρες από εξαναγκασμό.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι θα τα καταφέρουμε!

Ακολουθεί ένα μικρό βίντεο για όσους δεν με γνωρίζετε. Ο αγώνας ξεκινάει…”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook