Την ερχόμενη Τετάρτη 19 Ιουνίου και ώρα 11:00 πμ, οι συμβασιούχοι ΟΑΕΔ στην υγεία καταθέτουν ψήφισμα διαμαρτυρίας σε όλα τα πολιτικά κόμματα.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα απασχολούνται άτομα στο Νοσοκομείο Χανίων και στον ΕΟΠΥΥ

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Οργανωτική Επιτροπή των Συμβασιούχων στην Υγεία:

“Εμείς οι συμβασιούχοι 3.800 συνολικά σε όλο το φάσμα της Υγείας αναγκαζόμαστε εν μέσω προεκλογικής περιόδου να προβούμε σε Πανελλαδική Στάση Εργασίας διότι ο Αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της μας εντάσσουν παρά την θέληση μας σε μια τοξική και απαράδεκτη προεκλογική ρητορική χαρακτηρίζοντας μας ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ και ΑΥΘΑιΡΕΤΑ προφανώς για να δικαιολογήσει την μετέπειτα απόλυση μας ως παράνομες και κομματικές προσλήψεις.

Αυτή η εσκεμμένη και προκλητική παραπληροφόρηση που έχει ως στόχο να πλήξει την σημερινή κυβέρνηση, για λόγους αντιπολιτευτικούς, ΔΕΝ είναι αποδεκτή πρακτική για μας, καθώς μας φωτογραφίζει παραπλανητικά ως ευνοούμενες προσλήψεις της κυβέρνησης, τις οποίες προφανώς και έχουν ως στόχο την οριστική παύση και απόλυση τους.

Αρνούμαστε κατηγορηματικά να παίξουν στις πλάτες μας, τα μικροπολιτικά τους παιχνίδια αμφότερα τα πολιτικά κόμματα και ειδικά στην πλάτη χιλιάδων μάχιμων εργαζομένων στον πολύπαθο χώρο της δημόσιας Υγείας.

Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, καθώς όλη η Ελλάδα γνωρίζει πως προσληφθήκαμε ΟΛΟΙ με κριτήρια ΑΣΕΠ από την λίστα των μακροχρονίων Ανέργων του ΟΑΕΔ με τα αντίστοιχα προσόντα θέσης.

Απαιτούμε μια επίσημη συνάντηση με τους αρμοδίους κάθε παράταξης με ανοικτές πόρτες, ώστε να μας πουν όλα τα κόμματα τις προθέσεις τους για το μέλλον των συμβασιούχων στην Υγεία.

Τέλος, διεκδικούμε την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και των εργαζομένων με ελαστικές μορφές εργασίας στον κλάδο της Υγείας.

ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της Υγειας.

ΟΧΙ στις απολύσεις συμβασιούχων Επικουρικοί-ΟΑΕΔ”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook