Τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κατηγορίας νέων γυναικών γνώρισε ο Ν.Ο. Χανίων καθώς με δύο ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε στον Άγιο Νικόλαο δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τον στόχο του. Η ομάδα του Μανόλη Φαρμάκη που ως γνωστόν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κατά την προετοιμασία της, έχασε στο πρώτο παιχνίδι με 11-8 από τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο ενώ υποχρεώθηκε σε ήττα και στον επόμενο αγώνα που έδωσε με το Ρέθυμνο με σκορ 6-4.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Ν.Ο.Χ.: \”Τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με την προπόνηση στην 50άρα πισίνα και οι ιώσεις που καθήλωσαν τα κορίτσια τις τελευταίες μέρες πριν τους αγώνες, ήταν οι δύο βασικοί λόγοι που δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας. Με το Ρέθυμνο κοντράραμε το παιχνίδι όπως αποδεικνύει και το τελικό σκορ αλλά δυστυχώς δε μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα ένας αποκλεισμός δεν είναι ευχάριστος, αλλά σε γενικές γραμμές και βάσει των επιλογών που είχα στα χέρια μου, είμαι ικανοποιημένος τουλάχιστον από την προσπάθεια που κατέβαλλαν τα κορίτσια\”.

Τα 12 γκολ του Ν.Ο. Χανίων μοιράστηκαν η Καπετανάκη (4), η Φαρμάκη (3), η Παντελάκη (2), η Φουφουλάκη (2) και η Ροζάκη (1).
Την 1η θέση κατέκτησε ο Ν.Ο. Ρεθύμνου, ο οποίος επιβλήθηκε με 10-4 του Αγίου Νικολάου, που επίσης σφράγισε την πρόκριση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook