Δείτε ποιοι εκλέγονται στο δημοτικό συμβούλιο Αποκόρωνα και τα ονόματα των κοινοτικών συμβουλίων μετά την ανακήρυξή τους από το Πρωτοδικείο Χανίων

Έγινε η ανακήρυξη των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων  στο δήμο Αποκόρωνα από το Πρωτοδικείο Χανίων, έπειτα από μια μακρά διαδικασία που ξεκίνησε από την επομένη των εκλογών της 26ης Μαϊου και ολοκληρώθηκε χθες.

Η καταμέτρηση των ψήφων, η επανακαταμέτρηση, η εξέταση των ενστάσεων, η συνεδρίαση του αρμόδιου δικαστικού οργάνου και τελικά η ανακήρυξη των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων που εκλέγονται είναι η τελευταία πράξη που με αυτήν επισφραγίζονται τα τελικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.

Στο δήμο Αποκόρωνα, όπως είναι γνωστό, δήμαρχος επανεκλέγεται ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης με 10 δημοτικούς συμβούλους που θα αποτελούν και την παράταξη της πλειοψηφίας. Η παράταξη “Αποκόρωνας Ενότητα Ελπίδα και Προοπτική” του κ.Σγουράκη εκλέγει 8 δημοτικούς συμβούλους, η δημοτική κίνηση “Αποκόρωνας η Γη μας” με επικεφαλής τον Παντελή Καραγιαννάκη εκλέγει 7 και η Λαϊκή Συσπείρωση από δύο δημοτικούς συμβούλους.

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ το εκλεγμένο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αποκόρωνα καθώς επίσης και τους κοινοτικούς συμβούλους που εκλέγονται

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook