Ο πιλότος αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ λέγοντας ότι ήταν κάτι σαν Χάλογουιν

Δέκα ώρες διήρκεσε συνολικά η κόλαση για τους επιβάτες πτήσης των American Airlines από το Μαϊάμι με προορισμό τη Λιμπέρια στην Κόστα Ρίκα. 

Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Νικαράγουα αφού το αεροδρόμιο της Λιμπέριας έκλεισε καθώς ο διάδρομος είχε λακκούβες. 

Τελικά οι επιβάτες παρέμειναν επί τρεις ώρες στο αεροδρόμιο της Μανάγκουα στη Νικαράγουα αφού η καμπίνα του αεροσκάφους γέμισε ομίχλη.

Ο πιλότος αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ λέγοντας ότι ήταν κάτι σαν Χάλογουιν.

 

Τελικά το αεροσκάφος επέστρεψε στο Μαιάμι με ορισμένους επιβάτες να διαμαρτύρονται εντονότατα για την ελλιπή εξυπηρέτησή τους.

Στο βίντεο που τράβηξε ο Τζέισον Κραλ, 35χρονος δικηγόρου από τη Φλόριντα, φαίνεται η ομίχλη μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους. Ο ίδιος είπε ότι ήταν δέκα ώρες κόλαση. 

«Η ομίχλη στην καμπίνα δημιουργήθηκε όταν ο κλιματιζόμενος αέρας στο αεροπλάνο ήρθε σε επαφή με τον θερμό και υγρό αέρα στην ατμόσφαιρα αφού το πλήρωμα της καμπίνας άνοιξε τις πόρτες του αεροσκάφους ενώ περίμενε περαιτέρω οδηγίες.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ότι η ομίχλη «οφείλεται στη διαφορά της θερμοκρασίας, ότι δεν είναι καπνός κι ότι πρόκειται για κάτι φυσιολογικό».

Ο Κραλ με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 11 μηνών και τεσσάρων ετών, ήταν ορισμένοι από τους επιβάτες της επεισοδιακής πτήσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook