Τη φανέλα του ΑΟΧ/Κισσαμικού θα συνεχίσει να φοράει ο Νίκος Βρεττός, που συμφώνησε για υπογραφή νέου συμβολαίου διάρκειας 2 χρόνων. 

Σε δύο χρόνια παρουσίας στα Χανιά ο Ηρακλειώτης μεσοεπιθετικός έχει καταγράψει συνολικά 50 συμμετοχές, με 4 γκολ και 3 ασίστ. Φέτος ο Αλέκος Βοσνιάδης τον πίστεψε αρκετά και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι από τα 11 παιχνίδια που έπαιξε ως βασικός (από τα συνολικά 20) τα 10 ήταν επί θητείας του Μακεδόνα τεχνικού.

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Βρεττό για ακόμη δύο χρόνια.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε για δεύτερη σερί χρονιά τη φανέλα της ομάδας μας, έχοντας 20 συμμετοχές και 2 γκολ (απέναντι στον ΑΟΠ) στο πρωτάθλημα και 5 συμμετοχές με 1 γκολ (απέναντι στον ΟΦΙ) στο Κύπελλο Ελλάδας. Συνολικά πλέον μετράει με τη φανέλα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις 50 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ. 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Για την παραμονή του στα Χανιά για λογαριασμό της ομάδας μας ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι που θα τεθούν. Με τη στήριξη του κόσμου της ομάδας εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook