Δείτε και… ακούστε το βίντεο με την ταλαιπωρία που υφίστανται το αυτοκίνητο και ο οδηγός

Η κατάσταση που επικρατεί φέτος στους δρόμους, ειδικά μετά και τις έντονες κακοκαιρίες του χειμώνα που εκδηλώθηκαν στα Χανιά, είναι τραγική. 

Όσοι οδηγοί κινούνται  με οποιοδήποτε όχημα θα έχουν αντιληφθεί οτι δεν υπάρχει περιοχή χωρίς “μισάνοιχτους” δρόμους με τεράστιες λακκούβες που ειδικά το βράδυ, ελλείψει φωτισμού πολλές φορές είναι αδύνατον να τις αποφύγουν.

Μπορεί σε κεντρικά σημεία του δήμου και πολυσύχναστους δρόμους να έγιναν εργασίες αποκατάστασεις, όμως σε περιφερειακές οδούς και παράδρομους, η οδική κυκλοφορία γίνεται μετ’εμποδίων.

Στα Νεροκούρου, στον περιφερειακό της Εθνικής Οδού, δρόμο, προς το Νοσοκομείο Χανίων, η κατάσταση του οδοστρώματος είναι απαράδεκτη. Χαρακτηριστικό είναι βίντεο που εκτός από την εικόνα, ακούγεται και το “καταχτύπι” του αυτοκινήτου που “παλεύει” στην πορεία του από ένα κατεστραμμένο δρόμο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μπάζα και ξερόχορτα που δεν έχουν καθαριστεί, συμπληρώνουν την τριτοκοσμική εικόνα, σε απόσταση λίγο χιλιομέτρων από την πόλη των Χανίων.

Δείτε και… ακούστε το βίντεο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook