Στο γνωστό παραλιακό μαγαζί «Μπλε» στα Νωπήγεια Κισάμου, βρέθηκε χθες το βράδυ ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος και υποψήφιος Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, Γιώργος Σταθάκης, καλεσμένος από φίλους να περάσουν μαζί μια βραδιά και να συζητήσουν για τις επερχόμενες εκλογές.

Μαζί του συνεχώς και η σύζυγος του Θέμις Γκέγκου, ενώ στην παρέα ήταν αρκετοί Κισαμίτες, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο Γιώργος Σταθάκης χαίρει γενικής εκτίμησης, καθότι η πολιτική του διαδρομή δεν έχει στιγματιστεί από μελανά σημεία.

Ο Γιώργος Σταθάκης μίλησε με τους συνδαιτυμόνες του λέγοντας πως είναι περήφανος που συμμετέχει σε μια κυβέρνηση που σεβάστηκε τις αρχές της διαφάνειας, λειτούργησε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και δεν έχει εγκληθεί από κανένα για υποθέσεις διασπάθισης δημόσιου χρήματος.

Όπως είναι γνωστό, ο Γιώργος Σταθάκης δείχνει μεγάλη προσήλωσή του στις αρχές της ανοικτής διακυβέρνησης και όπως πληροφορηθήκαμε, απάντησε σε σκληρές ερωτήσεις  για τις αστοχίες της κυβέρνησης και τόνισε ότι, παρά το ότι όλοι ήταν στο «μικροσκόπιο» συμφερόντων με σειρά φημών και λάσπης, δεν έχει τίποτα κρατηθεί ζωντανό και δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι για την κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook