Ο Βασίλης πέτυχε τον σκοπό του και είναι νικητής

Μετά από περιπου 8 ώρες κολύμπι, αφού διένυσε τα 2/3 της διαδρομής από τα Σφακιά μέχρι τη Γαύδο, ο ναυαγοσώστης Βασίλης Βροντάκης ολοκλήρωσε την προσπάθεια του πετυχαίνοντας τον σκοπό του, να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το έργο του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντα”.

Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν μεσοπέλαγα έκαναν επικίνδυνη και ακατόρθωτη την συνέχιση της πορείας του Βασίλη προς την Γαύδο που ούτως ή άλλως κατέβαλε μια αξιέπαινη προσπάθεια που αξίζουν πολλά μπράβο και επαίνους.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα στήριξης που συνόδευσε τον Βασίλη σε αυτο το τολμηρό εγχείρημα που αποτελείται από τους: Θρασύβουλος Κυριακουλάκης, Αντώνης Καραβάνος,  Λιμογιάννη Ειρήνη, Ελευθερία Καραβάνου, Παναγιώτης Γιαννικόπουλος, Κωνσταντίνος Βροντάκης και Γιώργος Περβολαρακης.

Υπενθυμίζεται οτι εμπνευστής αυτής της προσπάθειας για τον διάπλου από τα Σφακιά στη Γαύδο,  ήταν ο ίδιος ο Βασίλης με βασικό σκοπό να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν συμπολίτες, φορείς και αρχές για το έργο του “Ορίζοντα”, που στηρίζει παιδιά και ενήλικες με καρκίνο, να προωθηθεί το μήνυμα του εθελοντισμού και να αναδειχθεί η σημασία της δωρεάς μυελού των οστών. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook