Για τρίτη σεζόν θα δηλώνει κάτοικος Χανίων ο Αντώνης Καραγεώργης, υπογράφοντας την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, για ακόμη ένα χρόνο. 

Ο 22χρονος μεσοαμυντικός πρόσφερε τις υπηρεσίες του την περασμένη σεζόν σε διάφορες θέσεις, αλλά στάθηκε άτυχος με τραυματισμούς στους ώμους, σε διαφορετικές περιόδους. Συνολικά έπαιξε σε 11 ματς πρωταθλήματος και σε 3 Κυπέλλου Ελλάδας. Την πρώτη του σεζόν στα Χανιά είχε 4 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Καραγεώργη για ακόμη ένα χρόνο.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια (στα 9 ως βασικός) πρωταθλήματος και σε 3 του Κυπέλλου Ελλάδας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε διάφορες θέσεις της μεσοαμυντικής γραμμής.  

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Για τον τρίτο χρόνο παραμονής του στα Χανιά ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα. Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος που ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται για να επιτευχθούν οι στόχοι που θα θέσει η ομάδα για τη νέα σεζόν. Εύχομαι μια υγιή χρονιά για όλους, χωρίς τραυματισμούς».