Ο Γκερστ είναι αυτή την εποχή στη Γη και πριν από λίγες μέρες ανέβασε τις φωτογραφίες του ηλιοβασιλέματος που τράβηξε το 2018, όταν ήταν Διοικητής του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού

Στο hashtag #sunset στο Instagram υπάρχουν περισσότερες από 200 εκατομμύρια φωτογραφίες ηλιοβασιλεματος, απ’ όλα τα μέρη της Γης.

Όσο, όμως, εμείς προσπαθούμε εδώ στη Γη να βρούμε και να απαθανατίσουμε το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα, ο αστροναύτης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος, Αλεξάντερ Γκερστ το βλέπει όπως κανείς μας…

Ο Γκερστ, που είναι Γερμανός, έχει περάσει περισσότερο χρόνο στο διάστημα από οποιονδήποτε άλλο ενεργό Ευρωπαίο αστροναύτη. Επίσης είναι ενθουσιώδης φωτογράφος. Και έχει φωτογραφίσει το ηλιοβασίλεμα με έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο.

Ο Γκερστ είναι αυτή την εποχή στη Γη και πριν από λίγες μέρες ανέβασε τις φωτογραφίες του ηλιοβασιλέματος που τράβηξε το 2018, όταν ήταν Διοικητής του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Οι απίστευτες φωτογραφίες δείχνουν ένα απαλό ροζ χρώμα να διαπερνά τη Γη. Από τη μια πλευρά, ο πλανήτης είναι στο σκοτάδι. Από την άλλη πλευρά είναι λουσμένος στο φως. Οι φωτογραφίες του Γκερστ δείχνουν πραγματικά πώς το ηλιοβασίλεμα είναι το διαχωριστικό όριο ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκερστ μοιράζεται μοναδικές εικόνες με το κοινό.   

Οι φωτογραφίες του υπερτυφώνα Τράμι που είχε τραβήξει, μάς έδωσαν μια εικόνα της απίστευτης δύναμης της καταιγίδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook