Τα γραφεία και τη Βιβλιοθήκη του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων (Δ.Σ.Χ.) επισκέφθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ, Βασίλης Διγαλάκης, ο οποίος συνομίλησε με τον πρόεδρο του Δ.Σ.Χ, Γιάννη Δασκαλάκη και με μέλη του Συλλόγου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τους δικηγόρους, την πρόσβαση των νέων δικηγόρων στον κλάδο της επιλογής τους και τη διατήρησή τους στο επάγγελμα με όρους ανάλογους του θεσμικού τους ρόλου, καθώς και θέματα ορθής και ταχείας απονομής της δικαιοσύνης.

Ο κ. Διγαλάκης αναγνώρισε το εύρος και το βάθος των προβλημάτων και δεσμεύτηκε ότι την επόμενη ημέρα θα βρίσκεται δίπλα στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων στην επίλυση των ζητημάτων που τον απασχολούν.

Επιπλέον, υποστήριξε τη θέση ότι η Δικαιοσύνη δεν αποτελεί μόνο μία από τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη στον τόπο και την έξοδο από την εννιαετή οικονομική κρίση, αλλά και τον Θεσμό εκείνον που συντελεί στην ενίσχυση του Κράτους Δικαίου και την εμβάθυνση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook