Με πέντε αθλητές θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. 

Η διοργάνωση διεξάγεται την Κυριακή (23/06) στην Αρτέμιδα Αττικής και για τον ΝΟΧ θα συμμετάσχουν οι Κουτσοποδιώτης, Μαυρομμάτης, Πολυχρονάκης, Τζανακόπουλος και Φραγκόπουλος. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Στο πρώτο από τα πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν μέσα στο επόμενο διάστημα λαμβάνει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Πρόκειται για το πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ που διεξάγεται αυτή την Κυριακή (23/6) στην Αρτέμιδα Αττικής.

Ο Ναυτικός Ομιλος θα λάβει μέρος με πενταμελή αποστολή που αποτελείται από τους Κουτσοποδιώτη, Μαυρομμάτη, Πολυχρονάκη, Τζανακόπουλο και Φραγκόπουλο. Στόχος για τους πέντε αθλητές είναι να καταφέρουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του κανόε καγιάκ συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 17:30 – 19:30. Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Μανώλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τον επίσημο χορηγό του, ΑΝΕΚ LINES, αλλά και τους γονείς που βρίσκονται πάντοτε δίπλα στο τμήμα κανόε καγιάκ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook