Το Σάββατο 22/6//2019 ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά κος Ιωάννης Κασσελάκης, επισκέφτηκε τη Λαϊκή Αγορά στην οδό Μίνωος.

Διαπίστωσε την αφθονία, την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων, άποψη που συμμερίστηκαν και οι εκατοντάδες επισκέπτες της αγοράς. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παραγωγούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αναφορικά με την παραγωγή και διάθεση των προΊόντων τους. Προερχόμενος από αγροτική περιοχή, γνωρίζει ήδη τη σημαντικότητα του θέματος και θεωρεί ότι απαιτείται ανάπτυξη της κουλτούρας κατανάλωσης ντόπιων προϊόντων.

Τα ντόπια προϊόντα υπερτερούν ποιοτικά, και πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά, εφόσον τα προϊόντα μας ωριμάζουν με τα αρώματα της Κρητικής Γης.

Ο κος Κασσελάκης πιστεύει πως είναι αναγκαίο να λυθούν τα προβλήματα ανταγωνιστικότητας, διασφαλίζοντας όμως την ποιότητα των αγαθών που φτάνουν στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό τραπέζι.

Με τον τρόπο αυτό, οι παραγωγοί θα συνεχίσουν με ενθουσιασμό και συνέπεια την ιδιαίτερα κοπιαστική εργασία τους. Ειναι καθήκον μας να προασπίσουμε την ύπαρξη και την ομαλή λειτουργία των Λαϊκών Αγορών σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook