Ο Λάζαρος Βαρδάκης μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό θα συνεχίσει την προπονητική του πορεία στον Αρη. 

Στο αντίο του στη χανιώτικη ομάδα ο 36χρονος προπονητής φυσικής κατάστασης, που αναλαμβάνει υπεύθυνος μετρήσεων στους "κίτρινους", εξέφρασε τις ευχαριστίες του. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τη νέα αγωνιστική σεζόν θα έχω τη τιμή να εργαστώ σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδος. Για μένα είναι σημαντικό να ήμαστε ηθικοί, να σεβόμαστε το παρελθόν και όλους όσους έχουμε συνεργαστεί. Γι' αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΟΧ-Κισσαμικού. Με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ποδοσφαιρική τους οικογένεια πριν δυο χρόνια, στο ξεκίνημα της νέας τότε προσπάθειας να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα. Φυσικά ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά να συνεργαστώ με τους κ. Πετράκη αρχικά και κ. Βοσνιάδη στη συνέχεια, καθώς και με όλους τους ανθρώπους του προπονητικού επιτελείου. Οι προσπάθειες όλων οδήγησαν την ομάδα στην νεοσύστατη Super league 2, που είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της την επόμενη σεζόν και εύχομαι να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια από την τοπική κοινωνία.

Με τιμή,

Λάζαρος Βαρδάκης