Στιγμές χαλάρωσης με θέα τα Χανιά για τον πρόεδρο της ΝΔ

Στα Χανιά βρίσκεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρατείνοντας την παραμονή του στην Κρήτη μετά και την ολοκλήρωση της χθεσινής περιοδείας του στο Ηράκλειο.

Η επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ στα Χανιά δεν είχε τόσο προεκλογικό χαρακτήρα και ακόμα και η συνάντηση με τους υποψηφίους βουλευτές Χανίων με τη ΝΔ έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς .

Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί  με την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη έκαναν τρισάγιο, σε στενό οικογενειακό κύκλο, στον τάφο του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ. Αργότερα ο πρόεδρος της ΝΔ, απόλαυσε το μπάνιο του στο Μαράθι, την παραλία που επί χρόνια απολάμβανε και ο πατέρας του στις καλοκαιρινές του διακοπές.

Νωρίς το μεσημέρι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας το χαλαρό του πρόγραμμα, βρέθηκε στην γνωστή καφετέρια “Κουκουβάγια” στο Ακρωτήρι και απόλαυσε καφέ και την υπέροχη θέα μαζί και  με τους έξι υποψήφιους βουλευτές Χανίων με τη ΝΔ, τους Μανούσο Βολουδάκη, Βασίλη Διγαλάκη, Ιωάννη Κασσελάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, Ελβίρα Στασσινου και Δημήτρη Φραγκάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης, μετά την σύντομη απόδραση στα Χανιά,  θα αναχωρήσει για Αθήνα συνεχίζοντας τον προεκλογικό αγώνα με περιοδείες ανά την Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook