Δείτε πως μπορείτε να πετύχετε τα τέλεια beach waves στα μαλλιά σας.

Η Sarah Potempa, hairstylist των Lea Michele, Romee Strijd και άλλων celebrities είναι εδώ για να μας δείξει πώς θα καταφέρουμε να πετύχουμε τα τέλεια beach waves στα μαλλιά μας.

Το χτένισμα αυτό δεν έχει σαν αποτέλεσμα τους ατημέλητους κυματισμούς, που δημιουργούνται φυσικά από το νερό της θάλασσας, αλλά απαιτεί μια πιο συγκεκριμένη διαδικασία, με την οποία θα αποκτήσετε τα τέλεια  κυματιστά μαλλιά.

Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά

Αρχικά, εφαρμόστε μια mousse σε βρεγμένα μαλλιά και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά. Η hair mousse θα μπορέσει να δράσει μέσα στην τρίχα και να σας χαρίσει φυσικές μπούκλες, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Εναλλακτικά, μπορείτε να προτιμήσετε κάποιο ειδικό salt spray.

Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα

Αφού στεγνώσουν, χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία τμήματα για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε μπούκλες με το ψαλίδι σας.

Δημιουργήστε τις μπούκλες

Για να πετύχετε τις τέλειες μπούκλες που θα μοιάζουν με beach waves, χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σωστό τρόπο: Αρχικά, πιάστε μια χοντρή τούφα και τυλίξτε την προσεκτικά στο ειδικό εργαλείο, για να μην καείτε. Αφήστε την, λοιπόν, για περίπου 40 δευτερόλεπτα μέχρι να ζεσταθεί καλά η τρίχα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το πάχος έχει μεγάλη σημασία, καθώς οι πολύ λεπτές τούφες δεν αφήνουν τόσο φυσικό αποτέλεσμα και δείχνουν πιο στημένες.

Λακ

Για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια, δεν θα πρέπει να αμελήσετε να βάλετε λακ. Ιδανικά, μπορείτε να ψεκάσετε λίγη ποσότητα αφού αφήνετε την κάθε τούφα από το ειδικό εργαλείο, διαφορετικά μπορείτε να τη βάλετε σε όλα τα μαλλιά σας μετά το τέλος της διαδικασίας.

Μετά τη λακ, λοιπόν, εφαρμόστε σε όλο το μήκος των μαλλιών σας ένα hair oil, με shimmer ή χωρίς, και χαρίστε στον εαυτό σας αυτό το αξεπέραστο glowy look.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook