Με τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος συνδύασε την παρουσία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ, που διεξήχθη στην Αρτέμιδα Αττικής, ο ΝΟ Χανίων.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ με την παρουσία των αθλητών του Μανώλη Αγγελάκη έχει ως εξής:

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία του ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ που διεξήχθη στην Αρτέμιδα Αττικής!

Οι αθλητές του Μανώλη Αγγελάκη κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο, χάρη στις επιδόσεις τους, οι οποίες μεταφράζονται σε τέσσερα μετάλλια, δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο. Επίσης, ο Θανάσης Τζανακόπουλος κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Ωκεάνιου Καγιάκ που θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα τον Αύγουστο. Την πρόκριση πήραν ακόμα οι τρεις πρώτοι αθλητές και αθλήτριες από την κατανομή τους στην γενική κατάταξη μεταξύ όλων των αγωνιστικών κατηγοριών.


Σύμφωνα με τον Μαν. Αγγελάκη: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για τα αποτελέσματα που έφεραν. Οι συνθήκες του αγώνα ήταν εξαιρετικά δύσκολες λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που δημιουργούσε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα. Συνεχίζουμε για τους επόμενους στόχους μας που είναι τα πανελλήνια πρωταθλήματα σπριντ στο τέλος Ιουλίου».

Υπενθυμίζεται πως η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πρωτάθλημα αποτελούταν από τους: Κουτσοποδιώτη, Μαυρομμάτη, Πολυχρονάκη, Τζανακόπουλο και Φραγκόπουλο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η Πανελλήνια Νίκη

– Τζανακοπουλος Αθανάσιος στην κατηγορία έφηβων και 2η θέση στην γενική κατάταξη (εξασφάλισε την πρόκριση για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Ωκεάνιου Καγιάκ).
– Πολυχρονάκης Σπυρίδων στην κατηγορία παίδων και 4ος στην γενική κατάταξη (πρώτος αναπληρωματικός για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Ωκεάνιου Καγιάκ)

2η Πανελλήνια Νίκη

– Μαυρομμάτης Μιχαήλ στην κατηγορία έφηβων

3η Πανελλήνια Νίκη

– Φραγκόπουλος Γεώργιος στην κατηγορία έφηβων
Ο Κουτσοποδιωτης Ιωάννης δεν κατάφερε να τερματίσει λόγω αδιαθεσίας