Επιτυχημένη ήταν η παρουσία του ΑΣ Κρήτες στο 11ο kim e liu, το οποίο διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο Ανω Λιοσίων, από 21 έως 23 Ιουνίου.

Στη διοργάνωη της Ε.ΤΑ.ΝΕ. συμμετείχαν 1500 αθλητές από 131 σωματεία, με τον ΑΣ Κρήτες να συνδυάζει την παρουσία του στους αγώνες με την κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου κι ενός χάλκινου, ενώ αθλητές τρεις αθλητές του πλασαρίστηκαν στην 5η θέση. 

Η ενημέρωση του ΑΣ Κρήτες έχει ως εξής:

Με 1 χρυσό, 1 χάλκινο και 3 πέμπτες θέσεις επέστρεψε η αποστολή του Α.Σ. Κρήτες από το 11ο kim e liu, το οποίο διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο άνω Λιοσίων από 21-23 Ιουνίου και διοργάνωσε η Ε.ΤΑ.ΝΕ με την συμμετοχή 1500 αθλητών από 131 σωματεία. 

Πιο συγκεκριμένα, και οι 7 αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν την 1η μέρα των αγώνων στις κατηγορίες 2009-2008 (Παμπαίδων)  στους οποίους αγωνίστηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες με τελικό απολογισμό:

1 χρυσό με τον Γυπαράκη Ανδρέα (ύστερα από 3 αγώνες),
1 χάλκινο με τον Κοσμίδη Χρήστο (με 4 αγώνες),

Τρείς 5ες θέσεις με τους Φραγκιουδάκη Αντώνη, Μαραθάκη Θέμη (με 3 αγώνες) και Καφέτση Φώτη (με 2 αγώνες),
και πολύ καλή προσπάθεια από τους Παπαδάκη Μανώλη και Ωρολογά Γιώργο οι οποίοι αποκλείστηκαν όμως στον πρώτο γύρο.

Ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Καντάρας δήλωσε τα εξής:  «η ομάδα πήγε αρκετά καλά, και παρόλο που τα περισσότερα παιδιά αγωνίστηκαν σε δύσκολες κατηγορίες με 40 περίπου άτομα, κατάφεραν και έκαναν αρκετές νίκες παίζοντας αρκετούς αγώνες. Έτσι πήρε το βάφτισμα του πυρός και η νέα φουρνιά, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια.

Το σημαντικό είναι οτι τα παιδιά ευχαριστήθηκαν την όλη διαδικασία και επιστρέψαμε χωρίς τραυματισμούς. Συγχαρητήρια σε όλους για τις προσπάθειές τους».

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων μας και για την συνεχή του στήριξη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook