Την κεντρική του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε απόψε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της ΝΔ και πρώην πρύτανης, Βασίλης Διγαλάκης

“Τώρα είναι καιρός να κλείσουν οι πληγές της πατρίδας και από την κρίση και από τον διχασμό των τεχνητών στρατοπέδων που δημιουργήθηκαν” ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Βασίλης Διγαλάκης στην κεντρική προεκλογική ομιλία που πραγματοποίησε στον δημοτικό κήπο Χανίων, επισημαίνοντας ότι η χώρα βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική πολιτική αλλαγή.

Ο κ. Διγαλάκης τόνισε ότι θεωρεί καθήκον και υποχρέωσή του να δώσει “το παρών” τώρα που “η πατρίδα πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά” και ζήτησε από τους πολίτες να τον στηρίξουν με την ψήφο τους ώστε να εργαστεί για τον τόπο του από την επόμενη κιόλας μέρα, όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά.

“Τώρα μετράμε αντίστροφα για να περάσουμε σε μια επόμενη καλύτερη μέρα. Οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αποδοκίμασαν τον λαϊκισμό, τη δημαγωγία την ανευθυνότητα, κυρίως όμως αποδοκίμασαν τον διχασμό του ελληνικού λαού” επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της ΝΔ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Διγαλάκης έκανε εκτενή αναφορά στο πρόγραμμα και το σχέδιο της ΝΔ για κάθε βασικό πυλώνα, το κράτος, την οικονομία, την οικογένεια, την παιδεία, την υγεία, την ασφάλεια, την ανάπτυξη.

“Έχουμε δουλειά για να δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικό κράτος που θα υπηρετεί με ποιότητα τον πολίτη και την επιχείρηση. Έχουμε δουλειά για τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων, για να μην μείνει κανείς, πίσω. Δεν θέλουμε ανθρώπους παγιδευμένους στη φτώχεια, εξαρτημένους για πάντα από επιδόματα. Θέλουμε να έχουν τη δυνατότητα να σταθούν στα πόδια τους και να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Έχουμε δουλειά να κάνουμε για το μέλλον της παιδείας που είναι η μόνη εγγύηση για το μέλλον της Ελλάδας και η προϋπόθεση για την αναγέννησή της. Η επένδυση του μέλλοντος είναι οι νέοι επιστήμονες, οι νέοι αγρότες, οι νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες. Έχουμε δουλειά για ένα κράτος αποτελεσματικό που θα ξοδεύει λιγότερα και θα προσφέρει περισσότερο στον Έλληνα πολίτη” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Διγαλάκης

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά, δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα Χανιά και την Κρήτη, στα έργα υποδομής και ανάπτυξης που πρέπει να γίνουν και στις στοχευμένες ενέργειες στήριξης των προοπτικών του νησιού.

“Έχουμε δουλειά για να αξιοποιήσουμε τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του νησιού μας και να κάνουμε την Κρήτη, εκπαιδευτικό κέντρο στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Έχουμε δουλειά για να προωθήσουμε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που χρειάζεται η Κρήτη, όπως η υλοποίηση του ΒΟΑΚ που είναι το τελευταίο μεγάλο οδικό έργο που πρέπει να πραγματοποιηθεί στη χώρα. Η ΝΔ έχει δεσμευτεί για υλοποίηση του έργου σε ορίζοντα τετραετίας. Με σύγχρονη στρατηγική για τον τουρισμό, με προώθηση του αθλητικού, φυσιολατρικού, θρησκευτικού και γαστρονομικού τουρισμού για την ανάδειξη των ξεχωριστών αγροτικών μας προϊόντων. Με την κατασκευή μιας κεντρικής μαρίνας στη βόρεια πλευρά των Χανίων, με ΣΔΙΤ, για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού.” επεσήμανε ο κ. Διγαλάκης

Τέλος, ζήτησε από τους πολίτες να τον τιμήσουν με την ψήφο τους ώστε να μπορέσει από την επόμενη μέρα να εργαστεί για τον τόπο του, όπως είπε. Όπως είπε: “Τώρα που η πατρίδα μου πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά θεωρώ καθήκον και υποχρέωσή μου να δώσω “το παρών”. Να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια όλων των Χανιωτών, όλων των Ελλήνων για πρόοδο και προκοπή. Μια προσπάθεια στην οποία δεν περισσεύει κανείς γιατί η επόμενη κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση όλων. Στα χρόνια της κρίσης οι Έλληνες υπέφεραν, όμως ακόμα πιο πολύ η πατρίδα μας ταλαιπωρήθηκε από τον διχασμό, από την προσπάθεια να δημιουργηθούν τεχνητά στρατόπεδα. Τώρα είναι καιρός να κλείσουν πληγές και από την κρίση και από τον διχασμό. Το χρωστάμε στους νέους και τα παιδιά μας.” 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook