Ενημερωτικές συναντήσεις είχε η Υποψήφια Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Ρεθύμνου Αγάπη Κακλιδάκη (Κακλή) στα πλαίσια συνάντησης με υπηρεσίες και θεσμικούς παράγοντες της πόλης.

Συγκεκριμένα η Αγάπη Κακλιδάκη (Κακλή) την Δευτέρα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γ.Μαρινάκη όπου κατά την διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν καίρια ζητήματα της πόλης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση «στη συνέχεια συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κ.Μαίρη Λιονή, όπου η κα. Μαρία Λιονή αγκάλιασε την υποψηφιότητα της κα. Κακλιδάκη ενθαρρύνοντας την ως μία νέα αξιόλογη γυναικεία υποψηφιότητα, ευχόμενη παράλληλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογές.

Επίσης επισκέφτηκε το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, όπου συνομιλώντας με εκπροσώπους των εργαζομένων άκουσε τα προβλήματα διατηρώντας την πίστη της ότι η καινούργια κυβέρνηση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για καλύτερες εργασιακές συνθήκες.

Ακόμη  επισκέφτηκε   το γραφείο του Διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρεθύμνου, όπου διαπίστωσε την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού αλλά και της υλικοτεχνικής υποδομής .

Επιπλέον συναντήθηκε  με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ.Γ.Φραγκιαδάκη παρουσία της κα. Β.Κιαγιαδάκη όπου ενημερώθηκε για την σημερινή εικόνα στον χώρο της υγείας τόσο σε τοπικό όσο και πανελλαδικό επίπεδο .

 Χθες την Τρίτη συναντήθηκε με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Κ.Σπανουδάκη συζητώντας για όλα τα τρέχοντα ζητήματα στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Παράλληλα την Τρίτη 25/06/2019 συναντήθηκα με  την κα. Ειρ. Κουτσαλιδάκη Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου και με τον κ. Κ. Καστρινάκη Λιμενάρχη Λιμενικού  Σώματος και Υπολιμενάρχη  κ. Κυρ. Παττακό , όπου συζητήθηκαν διεξοδικά τα υπάρχουσα ζητήματα του Λιμένα Ρεθύμνου και την θωράκιση του προσήνεμου μώλου καθώς και για την εφαρμογή του master plan  λειτουργικών δράσεων.

Τέλος συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Ρεθύμνου Καθημερινότητας κ. Δημ. Λελεδάκη, όπου συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα για την καθημερινότητα στο Ρέθυμνο.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook