Ο ΟΑ Χανίων έκανε καλό ξεκίνημα απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά το άγχος "λύγισε" τα κορίτσια της Φρόσως Δημητρουλάκη, που ηττήθηκαν με 63-45. 

Μετά το δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος τις πολλές άστοχες βολές και τα αβίαστα λάθη του ΟΑΧ "έχτισε" διψήφια διαφορά την οποία συντήρησε τελικά μέχρι τέλος, παραμένοντας στο "κόλπο" για ένα μετάλλιο.

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 35-23, 51-33, 63-45

ΠΑΟΚ (Νίκος Παπαδόπουλος): Φράγκου, Μπουτσούκη 3(1), Πολυμένη 20, Άλλεν, Στεργάκη 10, Τζέλου 2, Χατζηδάκη 8(2), Καζαμία 6, Πιτσούλη 2, Γενναίου 6, Κουματσιώτη 4, Παπαγεωργίου 2.

ΟΑΧ (Φρόσω Δημητρουλάκη): Τσώνη 6(2), Παπαδάκη Ελ., Λυβιάκη, Χαιρετάκη 4, Λουπασάκη, Γιακουμάκη 2, Καραμούστου, Ακρίβου, Παπαδάκη Στ. 12(1), Δασκουλίδου 15(1), Κίντριλη 6, Πέσκου.

Σε δηλώσεις της, η Μαριλένα Καραμούστου σημείωσε τα εξής για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ: «Ηταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, όμως το θέλαμε πολύ και το πιστεύαμε. Ξέραμε τις δυσκολίες. Η αλήθεια είναι ότι παλέψαμε προσπαθήσαμε, φάνηκε μέσα στο γήπεδο, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Μετά δώσαμε κάποια φάουλ, η διαφορά αυξήθηκε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπούμε συγκεντρωμένες στο δεύτερο ημίχρονο και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η διαφορά. Στο τέλος δεν καταφέραμε να σώσουμε το ματς. Είμαστε στεναχωρημένες όμως θα πρέπει να πάρουμε το αυριανό ματς το οποίο είναι πολύ σημαντικό και θα το πάρουμε».