Οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει πλήθος αποδεικτικών στοιχείων εις βάρος της, μεταξύ των οποίων ηλεκτρονικές συνομιλίες και ένα... χρησιμοποιημένο προφυλακτικό

Μια δασκάλα ιδιωτικού σχολείου στη Φλόριντα κατηγορείται ότι αποπλάνησε έναν 15χρονο μαθητή, στέλνοντάς του σέξι φωτογραφίες της στο Instagram, και ότι έκανε σεξ μαζί του σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ερωτικής επαφής... σε πάρκο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η σύλληψη της Kassandra Moore την περασμένη Δευτέρα είναι αποτέλεσμα μιας έρευνας που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο, μετά από καταγγελία που υπέβαλε το Broach School, όπου εργαζόταν η εν λόγω δασκάλα, στο αστυνομικό τμήμα του Μπράντεντον.

Με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, μεταξύ των οποίων οι ηλεκτρονικές συνομιλίες των εμπλεκομένων και ένα... χρησιμοποιημένο προφυλακτικό, η αρρωστημένη σχέση ξεκίνησε όταν η δασκάλα άρχισε να ανταλλάζει μηνύματα με τον μαθητή της με αφορμή μια εργασία. 

Σύντομα η επικοινωνία μετατράπηκε σε φλερτ, με τη δασκάλα να γράφει σε ένα μήνυμα: «Ήθελα να σε αρπάξω και να σε φιλήσω αλλά δεν ήθελα να κάνω την πρώτη κίνηση επειδή φοβόμουν ότι μπορεί να με απέρριπτες».

Σε συνομιλίες που είχε με το έφηβο θύμα, η Αστυνομία της Φλόριντα ανακάλυψε ότι τα μηνύματα περιείχαν συχνά τολμηρές φωτογραφίες της δασκάλας, η οποία πόζαρε για χάρη του 15χρονου με τα εσώρουχα αποκαλύπτοντας διάφορα σημεία της ανατομίας της. 

Πηγή: protothema.gr