Η βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε χθες τα Παχιανά και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους.

«Στις επόμενες 12 ημέρες δουλεύουμε για μία μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών μπήκαν 15 δισεκατομμύρια στο ελληνικό χρηματιστήριο.

Εάν γίνουν νέες επενδύσεις, και οι μισθοί θα ανέβουν και νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν, ώστε να πάμε την Ελλάδα εκεί που ονειρευόμαστε» είπε η πρώην υπουργός και πρόσθεσε «προτεραιότητά μας είναι η μείωση της φορολογίας, η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, η ασφάλεια και η σταθερότητα στη χώρα. Θα δουλέψουμε μαζί για μία κοινωνία αξιών και κοινωνικής αλληλεγγύης, για μία αυτοδύναμη Ελλάδα».

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Νέα Χώρα Χανίων και αναφέρθηκε στα εθνικά μας θέματα λέγοντας «Ζούμε σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για τα εθνικά μας θέματα. Η Ελλάδα χρειάζεται μακροπρόθεσμη και σοβαρή στρατηγική απέναντι στη Τουρκία. Απαιτείται σταθερότητα και ένας καλός τιμονιέρης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί με υπευθυνότητα να υπερασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook