Οι μέρες αυτές πάντα θα μου θυμίζουν τον εφιάλτη που ζήσαμε το Καλοκαίρι του 2015 χάριν στα σχέδια Τσίπρα-Bαρουφάκη. 

Ο περισσότερος κόσμος όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις ζούσε σε κάποιο παράλληλο σύμπαν ακολουθώντας πιστά δημοσιογράφους και δημοσιολόγους που καμιά επαφή με την πραγματικότητα δεν έχουν αλλά ούτε και με σοβαρές πηγές πληροφόρησης.Οι συζητήσεις στο facebook,στα καφενεία στα γραφεία και στα σπίτια ακόμα,άκρως διχαστικές. 

Κηρύγματα μίσους από τους οπαδούς των αρχιτεκτόνων της εθνικής τραγωδίας. Κάποιοι λίγοι υποψιάζονται τι πάει να συμβεί και προσπαθούν μάταια να εξηγήσουν την καταστροφή που τους έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα. Απειλούν κατηγορούν με λάσπη και ζητούν το κεφάλι μας επί πίνακι ακόμα και από κάποιους επαγγελματικούς μας χώρους. Μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας που οι σημερινοί κυβερνώντες έστηναν έχοντας καταφέρει να πάρουν την κυβέρνηση και προσπαθώντας να κατακτήσουν την εξουσία άλλωστε έλεγαν φανερά και χωρίς αιδώ. Μαδουροποιώντας την Ελλάδα και Βενεζουλοποιώντας τους Έλληνες.

Η βαθιά ανθρωπιστική κρίση που αποδεδειγμένα θα ακολουθούσε, θα οδηγούσε στην κυριολεξία σε ανθρωποφαγία, μόνο που οι ίδιοι οι κυβερνώντες, είτε θα είχαν δραπετεύσει στο εξωτερικό πρώτοι απ όλους, είτε θα διαχειριζόταν εδώ μια κατάσταση που εκείνοι μόνο ήξεραν πως θα τους ωφελούσε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook