Ο Μιχάλης Καρβουνιάρης δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, γυρίζοντας σελίδα στην καριέρα του, έπειτα από τρία χρόνια. 

Ο 26χρονος Χανιώτης αμυντικός αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα, παρά την πρόταση για ανανέωση που του έγινε, αλλά αναμένεται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα της Κρήτης.

Ο “Κάρβου” προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με το ΣΥΝΚΑ, με το οποίο είχε σε δύο χρονιές στη Γ’ Εθνική 41 συμμετοχές και 3 γκολ. Στο τοπικό, ενδιάμεσα, μέτρησε 10 συμμετοχές και 2 γκολ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ έχει ως εξής:

Το Δ.Σ., το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ εύχονται στον Μιχάλη Καρβουνιάρη καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία.

Μετά από συζήτηση μαζί του, η λύση της συνεργασίας μας έγινε κοινή συναινέσει.

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας την τελευταία τριετία.

Εις το επανιδείν Μιχάλη…

Η δήλωση του ποδοφαιριστή έχει ως εξής:

Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος.

Μετά από τρεις σεζόν στην Α. Ε. Ε. Κ. Συν. Κα. θεωρώ πως είμαι έτοιμος για μια καινούρια πρόκληση. Ο κύκλος μου στην ομάδα κλείνει έχοντας πανηγυρίσει κάθε τίτλο εντός των δυνατοτήτων της ομάδας (πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣ Χανίων, Κύπελλο Χανίων και Σούπερ Καπ), αλλά και την σημαντικότερη «κατάκτηση» που κατά την άποψη μου είναι η παραμονή της ομάδας στην Γ’ εθνική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την συνεργασία μας και το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε πάντα στις συζητήσεις μας, τους συμπαίκτες και προπονητικά τιμ που είχα την χαρά και τιμή να συνεργαστώ αυτές τις τρεις σεζόν και τον φροντιστή της ομάδας Σάκη Τραχανατζή. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το οφείλω σε ένα πραγματικό Κύριο του ποδοσφαίρου, τον Απόστολο Αλεξάκη, χωρίς την συμβολή του οποίου τίποτα από όσα έχει καταφέρει η ομάδα δεν θα ήταν εφικτό. 

Τέλος θέλω να ευχηθώ στην ομάδα να επιτύχει τους στόχους που θα τεθούν για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook