Την 5η θέση στην Ελλάδα κατέλαβαν οι κορασίδες του ΟΑ Χανίων, που ηττήθηκαν από τον "οικοδεσπότη" του Final-6 Σύλλα Αιδηψού με 64-40. 

Τα κορίτσια της Φρόσως Δημητρούλακη με 1 νίκη και 4 ήττες στην τελική φάση τερμάτισαν στην 5η θέση. Ο ΟΑΧ έχασε την "επαφή" με το σκορ στο παιχνίδι με τον Σύλλα μετά το πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα της Αιδηψού να πανηγυρίζει την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. 

Τα δεκάλεπτα: 11-17, 19-28, 32-49, 40-64

ΟΑΧ (Φρόσω Δημητρουλάκη): Τσώνη 7(2), Παπαδάκη, Λυβιάκη, Χαιρετάκη 1, Λουπασάκη, Γιακουμάκη, Καραμούστου 2, Ακρίβου, Παπαδάκη 14, Δασκουλίδου 16(2), Κίντριλη, Πέσκου.

Σύλλας Αιδηψού (Αργύρης Κουβάρας): Σουλιάδη, Παπακοσμά 4, Φώτου, Λούμη 3(1), Μαχαίρα 12(2), Νίτσογλου 12(1), Κυργιώργη Ι., Τσαβόνι 27, Πατσούρα 6(1), Κυργιώργη Β., Υδραίου, Μαργωμένου.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΟΥΛΙΔΟΥ

Κληθείσες να σχολιάσουν την πορεία της ομάδας τους στα τελικά, η προπονήτρια, Φρόσω Δημητρουλάκη και η παίκτρια, Βίκυ Δασκουλίδου τόνισαν τα εξής στο σάιτ της ΕΟΚ:

Η Δημητρουλάκη: «Η ομάδα δεν πήγε όπως θα έπρεπε να πάει. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί. Εμείς όλη τη χρονιά δεν δουλεύαμε μαζί εξαιτίας του ότι έλειπαν τα παιδιά στο γυναικείο. Έπαιζαν εντελώς διαφορετικά πράγματα, με άλλη λογική, με άλλο προπονητή και προσπαθήσαμε να φτιάξουμε κάτι. Τελικά δεν τα καταφέραμε. Η ομοιογένεια που είχαν όλες οι υπόλοιπες ομάδες, φάνηκε ότι δεν υπήρχε σε εμάς. Ουσιαστικά πιστεύω ότι αυτό ήταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς, η ομοιογένεια. Σαν μονάδες υπάρχουν κάποια παιδιά που αξίζουν, είναι αρκετά που είναι του 2004, καθόμαστε κάτω και συνεχίζουμε τη δουλειά».

Η Δασκουλίδου: «Ηταν ένα τουρνουά με εκπλήξεις, έγιναν πολλές ανατροπές κατά τη διάρκεια των αγώνων. Μπήκαν στη διεκδίκηση μεταλλίων ομάδες που δεν το περίμενε κανείς, καθώς δεν είχαν δείξει τέτοια δυναμική στο πρωτάθλημα των Νεανίδων. Είχαμε δουλέψει αρκετά στο διάστημα μεταξύ των δύο πρωταθλημάτων, όμως δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι οι ομάδες που βρέθηκαν στα μετάλλια το αξίζουν».

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook