Συνεχίζει τις επισκέψεις σε φορείς και οργανισμούς στα Χανιά, ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ,  Ιωάννης Κασσελάκης

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Χανίων Κασσελάκης Ιωάννης επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 26/6 τα γραφεία του ΟΑΚ όπου συνομίλησε με τον προϊστάμενο κ.Δασκαλάκη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΑΚ σχετικά με την υποστελέχωση και την έλλειψη χρηματοδότησης.

Ο οργανισμός που διαθέτει άριστη και σύγχρονη τεχνογνωσία πρέπει να έχει ανεξαρτησία και οικονομική ευελιξία ώστε να αναπτύξει τις τεράστιες δυνατότητες που έχει κάτι που έχει ήδη αποδειχθεί.

Έπειτα ο κ.Κασσελάκης συναντήθηκε με τους αρμόδιους της Διεύθυνσης Γεωργιας. Αναφέρθηκαν αναλυτικά οι μετακαταστροφικές συνέπειες που άφησε πίσω της η θεομηνία που έπληξε το νομό και ιδιαίτερα στους Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων.Επιβάλλεται άμεση χρηματοδότηση ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές στις υποδομές και ειδικά στα δίκτυα άρδευσης.

Στη συνέχεια ο κ.Κασσελάκης επισκέφτηκε το κατάστημα Κράτησης Κρήτη 1 στην Αγυιά.

Ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο και μέλη της διοίκησης για τα θέματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή λειτουργία των φυλακών με έμφαση στο θέμα του ελλιπούς αριθμητικά προσωπικού.

Ανάπτυχθηκε όλο το πλέγμα των μέτρων και δράσεων που πρέπει να αναλάβει η πολιτεία για την ομαλή επανένταξη των κρατουμένων στον κοινωνικό ιστό ( όπως προγράμματα κατάρτισης, επιμόρφωσης, εκπαίδευσης αλλά και σύνδεσης με την αγορά εργασίας).

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για το θέμα της ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης των τροφίμων αλλά και των μελών των οικογενειών τους.

Επισκέψεις του Ι.Κασσελάκη την Πέμπτη

Αύριο Πέμπτη 27/6 ο κ.Κασσελάκης θα επισκεφτεί :

9:30 το ΕΛΕΠΑΠ
10:30 την Πυροσβεστική υπηρεσία
12:30 την Μητρόπολη Χανίων.
Κατόπιν θα επισκεφτεί την περιοχή του ενετικού λιμανιού.
Το απόγευμα θα επισκεφτεί τις περιοχές Αγ.Αποστόλων,Δαράτσου ,Γαλατά, Σταλού, Αγ.Μαρίνας, Πλατανιά, Γεράνι, Μάλεμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook