Εναν ακόμη ποδοσφαιριστή, τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και πρώτο σε ασίστ, διατήρησε στο δυναμικό του ο ΑΟΧ/Κισσαμικός. 

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη, που την περασμένη σεζόν είχε 27 συμμετοχές, 8 γκολ και 6 ασίστ στο πρωτάθλημα και 6 συμμετοχές και 3 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Ο έμπειρος επιθετικός στις δηλώσεις του τόνισε ότι δε χρειάστηκε να το σκεφτεί αρκετά για να ανανεώσει, αφού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία της περασμένης σεζόν. 

Η ανακοινωση έχει ως εξής:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αρναρέλλη για ακόμη έναν χρόνο. 

Την περασμένη σεζόν ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας μας στην εξασφάλιση μιας θέσης στη Super League 2. Ηταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 8 γκολ (σε 27 συμμετοχές) και πρώτος σε ασίστ (6), ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας πέτυχε 3 γκολ σε 6 συμμετοχές. 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα μας ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα μείνω και φέτος στα Χανιά. Ανανέωσα χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας την περασμένη σεζόν.

Είναι μία νέα πρόκληση για μένα να πετύχουμε και φέτος τους στόχους που θα θέσει η ομάδα. Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, για να μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση».