Εκφράστηκε η πεποίθηση για ενίσχυση του κινήματος και τοπικά

Τους υποψηφίους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής στα Χανιά, παρουσίασε το συντονιστικό του κινήματος απόψε στα Χανιά. 

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΕΒΕΧ, έγινε αναφορά στο πρόγραμμα και τον σχεδιασμό του Κινήματος Αλλαγής για αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στη χώρα. Έγινε λόγος για ενδυνάμωση της συσπείρωσης του κινήματος και ενίσχυσής του τοπικά ενώ εκφράστηκε και η αισιοδοξία για κατάκτηση έδρας στα Χανιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και τα 6 πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του κινήματος.

Λίτσα Κουρουπάκη

“Χρειάζεται να δώσουμε ισχυρό μήνυμα με την ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής απέναντι στη συντήρηση της ΝΔ και απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Προς το παρόν αυτό που αποτυπώνεται δημοσκοπικά είναι ότι παραμένει υψηλό το ποσοστό των ανθρώπων που δεν έχουν εκφραστεί και μπορεί να απόσχουν. Αυτό το στοιχείο είναι σημαντικό και πρέπει μέσα στην επόμενη εβδομάδα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία να δώσουμε το έναυσμα για να σηκωθεί ο κόσμος από τον καναπέ”. 

Αντωνία Μιχελάκη

“Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή πορεία στις εκλογές και ότι το Κίνημα Αλλαγής θα αυξήσει το ποσοστό του στις εκλογές στην Κρήτη και ειδικότερα στα Χανιά”

Κώστας Μουντάκης

“Πιστεύουμε ότι το ψηφοδέλτιο που έφτιαξε το ΚΙΝΑΛ στα Χανιά είναι από τα καλύτερα γιατί είναι αντιπροσωπευτικό όλων των κοινωνικών χώρων, έχει επαγγελματίες, πανεπιστημιακούς, αγρότες. Με αυτό το ψηφοδέλτιο νομίζω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένουμε. Τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται μια συσπείρωση του ΚΙΝΑΛ στα Χανιά, είμαστε όμως χαμηλότερα από τις υπόλοιπες περιοχές της Κρήτης. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε σαν στόχο να πλησιάσουμε το 9-10% και ίσως καταφέρουμε να έχουμε και έδρα στη βουλή”.

Νίκος Ντερμανάκης

“Η 7η Ιουλίου όπως έχει ανακοινωθεί από το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί μια επιστροφή στη λογική. Πλέον οι πολίτες έχοντας την εμπειρία των προηγούμενων ετών πιστεύουμε ότι δεν θα παρασυρθούν ούτε από τον ακραίο φιλελευθερισμό της ΝΔ, αλλά ούτε από τον λαϊκισμό και την πολιτική ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύουμε ότι θα επιλέξουν το Κίνημα Αλλαγής για να υλοποιήσει εφικτές μεταρρυθμιστικές πολιτικές”.

Γιώργος Πολιουδάκης

“Μαζί με τους άξιους συνεργάτες μας θα δρομολογήσουμε κατάσταση στα Χανιά αναγέννησης του κινήματος με τις καλύτερες προοπτικές”.

Αλέξανδρος Σταγκουράκης

“Είμαι οινολόγος και υπηρετώ τη λογία του οίνου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχουμε μια μεθυστική μετάβαση, αλχημιστική από το σταφύλι, στον μούστο και το κρασί, το οποίο είναι γεμάτο αρώματα και φαντασία. Αυτό είναι που λείπει και από την πολιτική σκηνή. Αυτό που λείπει από τους πολιτικούς είναι η φαντασία και η ειλικρίνια και αυτό θα προσδώσω με τη δική μου υποψηφιότητα στον νομό Χανίων. Αυτό που προσδοκούμε είναι οι ψηφοφόροι που μετακινήθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναγυρίσουν στη μοναδική προοδευτική δύναμη που είναι το Κίνημα Αλλαγής.”

Όπως ανέφερε ο συντονιστής του ΚΙΝΑΛ στα Χανιά, Απόστολος Βουλγαράκης:

“Κάνουμε την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στα Χανιά, επιχειρούμε να κάνουμε μια νέα αρχή με ένα βαρύ φορτίο την ιστορία μας, αλλά και με νέες ιδέες, με νέους ανθρώπους και πιστεύω ότι αυτή η νέα αρχή θα έχει καλά αποτελέσματα και για τα Χανιά. Υπάρχει μια συσπείρωση πολύ μεγάλη στον κόσμο μας και σε νέους ανθρώπους που είχαμε χάσει και στην παλιά γενιά. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι η ιστορία που γράψαμε τα 45 χρόνια σαν χώρος γενικότερα είχε μόνο θετικά, άρα αρχίζει και επιστρέφει και θα μας δώσει ένα καλό αποτέλεσμα και για τα Χανιά. Αισιοδοξώ και για έδρα στα Χανιά, αν όλα πάνε καλά”

Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, Κώστας Μποτόπουλος ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών.

“Αυτές οι εκλογές είναι μια καλή ευκαιρία για να συνεχίσει το ΚΙΝΑΛ μια ανοδική πορεία που έχει από τις Ευρωεκλογές και αποτελεί τη φωνή της δημοκρατικής παράταξης. Ειδικά εδώ στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια είχαμε αρκετές μεταβολές αλλά θέλω να πιστεύω ότι η καρδιά των πολιτικών χτυπά πάντα κοντά σε αυτό που εκπροσωπεί το ΚΙΝΑΛ και το ΠΑΣΟΚ. Η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη. Αν χρειαστεί, πράγμα που δεν είναι πιθανό, έχει ειπωθεί ότι θα στηρίξει το ΚΙΝΑΛ χωρίς όμως να συμμετάσχει στην ίδια την κυβέρνηση.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook