Αναστάτωση στην Τουρκία για τα περί εξωσυζυγικής σχέσης του υπουργού Οικονομικών
 
Από την προηγούμενη εβδομάδα, μια υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Τουρκία. Οι φήμες θέλουν τον γαμπρό του Ερντογάν και υπουργό Οικονομικών της χώρας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ να έχει απατήσει τη γυναίκα του και κόρη του Τούρκου Προέδρου. Μια φωτογραφία του που κυκλοφόρησε, με μαυρισμένο μάτι, πυροδότησε τη φημολογία πως ξυλοκοπήθηκε άγρια στο κότερό του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, το σκάνδαλο ξέσπασε λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, για τις επαναληπτικές, δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη. Το μοντέλο Özge Ulusoy, πρώην Miss Τουρκία  είναι η πέτρα του σκανδάλου, σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα.

Πάντως, ο Αλμπαϊράκ το περασμένο Σάββατο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο twitter μια οικογενειακή φωτογραφία και πολλοί θεώρησαν πως με αυτό τον τρόπο θέλησε να αποδείξει πως δεν έχει εξωσυζυγική σχέση. Τη φωτογραφία κοινοποίησε και το πρακτορείο Anadolu.

«Η καλλιτέχνιδα της οικογένειάς μας, πνευματώδης και αφελής, η  Mahinur μας, αποφοίτησε από το δημοτικό σχολείο. Η οικογένεια απαιτεί αγάπη, πίστη και συμπόνια. Μια εικόνα μιας ευτυχισμένης οικογένειας δίνει πόνο σε εκείνους που δεν το γνωρίζουν αυτό» έγραψε χαρακτηριστικά, στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook