Στα Χανιά βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (26/06) ο Αστέρας Θέμελης, για να αναλάβει και επίσημα την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. 

Ο νέος τεχνικός της ομάδα είχε την πρώτη του συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού ΣΥΝΚΑ, Απόστολη Αλεξάκη, παρουσία του προέδρου Γιάννη Μυλωνάκη και του αντιπροέδρου της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Ανδρέα Χιωτάκη.

Την Παρασκευή (28/06, 13:00) είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίασή του στο γήπεδο των Μουρνιών.

Η ανακοίνωση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έχει ως εξής:

Στα Χανιά βρίσκεται ο νέος προπονητής της ομάδας μας, Αστέριος Θέμελης, ο οποίος είχε μία πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού ΣΥΝ.ΚΑ., Απόστολο Αλεξάκη, καθώς και τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ομάδας μας, κ.κ. Μυλωνάκη και Χιωτάκη.

Στην πρώτη συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις για τη νέα σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει για την ομάδα μας στα τέλη Ιουλίου, όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία.

Η ομάδα παραθέτει απόψε δείπνο στον κ. Θέμελη, προκειμένου να γνωριστεί με τους συνεργάτες και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, προτού επιστρέψει το απόγευμα της Παρασκευής στην Θεσσαλονίκη.

Η επίσημη παρουσίαση και οι πρώτες δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ θα γίνουν το πρωί της Παρασκευής στη 1 μ.μ. στο γήπεδο των Μουρνιών, όπου και θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου από πλευράς του προέδρου κ. Μυλωνάκη και του νέου προπονητή κ. Θέμελη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook