Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Χανίων Κασσελάκης Ιωάννης συναντήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου το μεσημέρι στο Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων με τον πρόεδρο κ.Ροκάκη και τους συνεργάτες του.

Ο κ. Κασσελάκης ενημερώθηκε για τις μέχρι τώρα δραστηριότητες του επιμελητηρίου και στη συνέχεια ανέπτυξε σειρά προτάσεων για δράσεις που θα έχουν σκοπό την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του νομού αλλά και την αισθητική και οπτική αναβάθμισή του ώστε να καταστεί πόλος έλξης κάθε ομάδας ενδιαφερόντων επισκεπτών ( τουριστική επενδυτική, συνεδριακή 
κλπ).

Την Πέμπτη 27/6 το πρωί o κ.Κασσελάκης επισκέφτηκε το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί στην πόλη μας από το 1980.Είναι Σωματείο ειδικώς αναγνωρισμένο ως φιλανθρωπικό με άδεια λειτουργίας κέντρου αποθεραπείας αποκατάστασης καθώς και άδεια λειτουργίας μεικτού κέντρου διημέρευσης.

Από το 1938 που λειτουργεί η ΕΛΕΠΑΠ σε πανελλήνιο επίπεδο προσφέρει τεράστιο έργο στον τομέα αποθεραπείας και αποκατάστασης ενώ εξυπηρετεί ταυτόχρονα για τη θεραπεία, αποκατάσταση ,εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη χιλιάδες παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Μετά την παρουσίαση σχεδίων και στόχων αλλά και των υφιστάμενων πόρων από τους υπεύθυνους της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων , ο κ.Κασσελάκης επεσήμανε την ανάγκη εξασφάλισης ομαλής οικονομικής ροής και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η πολιτεία θα σταθεί αρωγός στο εξαιρετικό έργο που προσφέρεται.

Ακολούθως ο κ.Κασσελάκης μετέβη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου συζήτησε με τον προϊστάμενο για τα προβλήματα υποδομών κυρίως κτιριακών που αντιμετωπίζει η υπηρεσία αλλά και για την εθνική ” πρωτοτυπία ” να είμαστε ένας από τους δύο νομούς της χώρας χωρίς τη δυνατότητα εσωτερικής μετακίνησης προσωπικού με ότι συνεπάγεται αυτό σε επίπεδο λειτουργίας.Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων του ο κ.Κασσελάκης επεσήμανε ότι οι πολίτες του νομού πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι και ασφαλείς διότι διαθέτουν μια υπηρεσία προστασίας αποτελεσματικότατη χάρη στις ικανότητες, γνώσεις,συνεχούς εκπαίδευσης και σθένους των πυροσβεστών μας.

Στη συνέχεια ο κ.Κασσελάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ιερής Μητρόπολης Χανιων.Στην επικοδομητική συζήτηση τονίστηκε η αναγκαιότητα αναστήλωσης-αναπαλαίωσης της Μητρόπολης η οποία αποτελεί θρησκευτικό και σημαντικό πολιτιστικού μνημείο και διερευνήθηκαν τρόποι εξασφάλισης πόρων για το σκοπό αυτό.

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή, 28/6, ο κ.Κασσελάκης θα επισκεφτεί στις 9:00 την Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Πλατανιά, στις 10:30 τα γραφεία της ΑΝΕΚ στη Σούδα και στις 11:30 το ΜΑΙΧ.

Το απόγευμα της Παρασκευής από τις 18:00, θα επισκεφτεί τις εξής περιοχές: Νέα Ρούματα, Πρασέ, Σέμπρωνα, Αγία Ειρήνη, Επανοχώρι, Καμπανός, Μαράλια, Ροδοβάνι, Μονή και Σούγια.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook